Partnerportálunkon szabadon vásárolhat! A készlethiány esetén a beérkezéséről és árakról érdeklődjön emailben!

Év közbeni nyitvatartás

A Cadmas Kft. fő profilja a vállalati Partnereinek kiszolgálása. Munkaidőnkben az irodai adminisztráción kívül a kiszállítás, árumozgatás, előkészítés, csomagolási feladatainkat, partnerlátogatásokat is el kell lássuk. Emiatt a munkaidőnk és az irodánk nyitvatartása eltér.

Irodánkban előzetes egyeztetés alapján tudunk személyes átvételt biztosítani. Áthelyezett munkanapokon jellemzően raktári feladatokat - takarítás, leltározás, rendszerezést - végzünk, így nincs ügyfélfogadás vagy kiszolgálás. 

Munkanapokon 8-15, pénteken 8-14 óra közt vagyunk az irodában, de kérjük csak egyeztetett időpontban, a megrendelés összekészítettségének visszajelzése alapján keressen fel bennünket. Így elkerülhető a várakozás! 

Kérjük minden esetben online rendelje meg a termékeket, mivel az online kedvezményt kizárólag a partnerportálon leadott megrendelések esetén tudjuk biztosítani. Kártyás fizetés, PayPal fizetés a partnerprotálunkon lehetséges, míg irodánkban az azonnali átutalást vagy a készpénzes fizetést is választhatja.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.