Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kutyagazdik figyelmébe


Sokan szeretjük a háziállatokat, négylábú és önzetlen barátokat, azaz a kutyusokat. Egy felelős gazdi jól tudja, hogy mennyire fontos a rendszeres mozgás, a lakáson, kerten kívüli sétáltatás. Ilyenkor rengeteg élményt adhatunk vissza, hisz illatok, szagok, ismerkedés, együttlét öröme feltölti a kedvencünket is! A séta során, de munkába menet vagy a gyerekünkért szaladva, mi sem szeretünk belelépni a kutyagumiba. Biztos mindenkinek volt már ilyen élménye. Volt aki azonnal észrevette a kellemetlen "félrelépést", de volt hogy csak a kocsiban ülve vagy már a lakásba belépve kezdtük keresni a kellemetlenkedő szag forrását. Mára már a gazdik is felkészülnek a sétákra és kesztyűvel, tasakkal felvértezve a kutyagumit, kutyapiszkot felszedik a kedvenc után. Ehhez a cadmas honlapján is sok lehetőséget találunk, lehet tépős vagy tekercses tasak, mini bevásárló vagy szemeteszsák vagy épp fóliakesztyű is. Minddel felszedhető és kifordítva, azonnal elfedhető a piszok. Ezután már csak egy mozdulat a legközelebbi kukába helyezés.


Sorrend: