Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

zipp bags

Main category >zipp bags

Simítózáras tasak

A simítózáras tasakok használata hazánkban is gyorsan elterjedt és folyamatosan válik egyre ismertebbé már a háztartásokban is. Számos elnevezése ismert és terjedt el. A teljesség igénye nélkül, íme néhány ezek közül: önzáró tasak, villámzáras tasak, gyorszáró tasak, simítózáras tasak, újranyitható tasak, lezárható tasak, visszazárható tasak.

Népszerűségét praktikusságának és esztétikusságának köszönheti. Praktikus, mert – mint az már a fenti felsorolásból is kiderült – többször felhasználható és egyszerűen nyitható-zárható, nem igényel külön kelléket a lezárás vagy a kinyitás sem.

A környezetünket is óvhatjuk azzal, ha egy ilyen tasakot többször is felhasználunk, hiszen kevesebb nehezen lebomló hulladék kerül a már amúgy is nagyon leterhelt „anyatermészetbe”.

A Cadmas Kft. által forgalmazott simítózáras tasakok mérettől függően kerek vagy EUR akasztólyukkal vannak ellátva, mely leegyszerűsíti a becsomagolt termék tárolását, kihelyezését akár a polcokra, állványokra, eladótérbe.

Választható opciók, hogy valóban egyedi, és a célnak leginkább megfelelő lehessen simítózáras tasakja: Egyedi méret és vastagság, antisztatikum, színezés, nyomdázás.

Íme néhány példa,milyen termékek csomagolhatók a Cadmas Kft. által forgalmazott simítózáras tasakokba: rövidáru, csavar, alátét, tömítés, elemes bútorok alkatrészei, számítástechnikai eszközök kellékei, ékszer, horgászkellék, jelvény, kitűző, kulcstartó, fehérnemű, fürdőruha, használati útmutató, technikai leírás, garancia okmány, rendőrségi bizonyíték, vizsgálati minta, ételminta, laborminta, különböző papír-írószerek

Normál tasakok piros csíkkal:

40 x 60 mm 100 x 120 mm 200 x 250 mm 300 x 400 mm
50 x 70 mm 100 x 150 mm 200 x 300 mm 350 x 450 mm
60 x 80 mm 120 x 120 mm 230 x 320 mm
70 x 100 mm 120 x 170 mm 250 x 300 mm
80 x 120 mm 150 x 200 mm 250 x 350 mm
80 x 180 mm 150 x 220 mm
180 x 250 mm

             Alapanyaga: HDPE              Vastagság: 40 mikron, 100 x 120 mm-től 45 mikron

                     Méret: nettó + simítózár

Írható (3 soros) tasakok piros csíkkal:

60 x 80 mm 100 x 150 mm 200 x 300 mm 300 x 400 mm
70 x 100 mm 120 x 170 mm 250 x 350 mm  
80 x 120 mm 180 x 250 mm  

                   Alapanyaga: HDPE         Vastagság: 40 mikron, 100 x 120 mm-től 45 mikron

                               Méret: nettó + simítózár
 

Simítózáras tasak, a praktikus tárolás eszköze

 

Egy átlagos háztartásban rengeteg olyan tárgy van, amit nem használunk minden nap. Kisebb-nagyobb tárgyak, az ékszerektől a játékokon át, a lista gyakorlatilag végtelen. Ha van tárolókapacitásunk, egy polc, egy szekrény, ahová bepakoljuk a nem, vagy csak ritkán elővett dolgainkat, tudjuk, milyen nehéz rendben tartani őket. A kartondobozok ilyenkor segítenek, persze az sem árt, ha a dobozon belül is rend van, nem pedig ömlesztve kerülnek a dobozba a tárolni szándékozott tárgyak. A simítózáras tasak egy egyszerű és roppant praktikus tárolási eszköz, amelynek minden háztartásban, de az irodákban is helye van. Sokféle méretben kapható, erős tartós műanyagból készül, így bírja a gyűrődést is. A simítózáras tasak gyakorlatilag bármi tárolására, rendezésére alkalmas, mérettől függően. Tárolhatunk bennük megunt, vagy nem használt ékszereket, a gyerekek apró játékait, bármilyen többé-kevésbé hasznosnak ítélt tárgyat, amitől még nem akarunk megválni, de a lakásban se szeretnénk naponta beléjük botlani. Simítózáras tasak kapható egészen kis mérettől (40x60 mm) a közepesen át az egészen nagy méretig bezárólag, tehát gyakorlatilag bármilyen a házban előforduló tárgyat tárolhatunk bennük. A simítózáras tasak éppen egyedi záródásának köszönhetően akár légmentesen is zárható, ezért érzékeny, nedvességtől, vagy levegőtő óvni szándékozott dolgok tárolására is kiválóan alkalmas. Ha csupán a konyhai felhasználás előnyeiről ejtünk szót, a simítózáras tasak alkalmas a kisebb-nagyobb konyhai eszközök, fűszerek, a fiókban és a polcon amúgy sok helyet foglaló dolgok, mint mondjuk a befőttesüveg gumik, fogvájók, sütőformák, egyebek rendszerezett tárolására. Egy másik érzékeny terület, ahol a simítózáras tasak nélkülözhetetlen, az irodaszerek és kiegészítők világa, hisz a gemkapcsok, filcek, tollak, de még az iratok, számlatömbök, pecsétek és névjegykártyák is jobb helyen vannak egy feliratozható tasakban elzárva és sorba rakva, mint íróasztalunk fiókjában szétszóródva. Olcsó és nélkülözhetetlen, szerezze be ön is kényelme érdekében.