Filter

Tipus
Hosszúság (m) 
33 - 990
Szélesség 
48 - 75
Szín
Hőálló (C fokig)
Hűtőházba
Hordozó anyag
Ragasztó anyag

Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

tesa products

Main category >tesa products

"A tesa a világ egyik vezető öntapadó termék- és rendszermegoldás-gyártója az ipar, a kereskedők és a fogyasztók számára. A tesa® név 1941 óta ernyőmárkaként használatos valamennyi öntapadó termékünkhöz. A név több mint 6500 különböző rendszermegoldás széles tartományát fedi le olyan iparágak számára, mint az autóipar, az elektronika, papír- és nyomdaipar, valamint a professzionális mesteremberek és festők számára. A választék mintegy 300 terméket tartalmaz a fogyasztók számára is. Valamennyi termékünkben két dolog közös. Megkönnyítik a munkát és a folyamatokat, illetve jobb eredményekhez vezetnek. Egyszerűen. Jobb." forrás:tesa.hu

 


Sort by:

Itt szeretnénk egy kis szakmai résszel segíteni az Önök döntéshozatalát.

A TESA csomagzáró ragasztószalagok felépítése 4 részből áll.

- A legfelső vagy külső rész a release réteg a hordozó felületén található, melynek feladata a letekerést, a rétegek egymástól való elválasztását segíti elő.

- A második réteg maga a hordozó anyag, amely lehet polipropilén valamely típusa: PP, BOPP, MOPP. De lehet PVC, papír vagy üvegszál is. Maga a hordozó anyaga befolyásolja a szakadást, a papírszalagot akár kézzel is lehet szakítani, de egy üvegszál hordozójú szalagot már csak megfelelő eszközzel lehet kisebb részre vágni.

- A harmadik réteg felelős azért, hogy a ragasztó a hordozón maradjon.

- Az utolsó réteg maga a ragasztóanyag. Ez a réteg befolyásolja a tapadást vagy a visszafejtési fázist.

Fontos, hogy a megfelelő ragasztó anyaggal ellátott ragasztószalagot válasszuk. Minden feladatra más típus javasolt. Alapvetően 3 típusú ragasztó anyagot különböztetünk meg egymástól: szintetikus gumi, természetes gumi és akrilát.

A TESA csomagolószalagok széles választékából egy általánosan használt típust szeretnék kiemelni: 4280 a típus száma. PP a hordozó anyaga és szintetikus gumi (hot-melt) a ragasztóanyaga. Költséghatékony, könnyű és közepes súlyú kartonok zárására alkalmas. Hangos letekerésű, jó ragasztási képessége van. Korlátozott a rugalmassága és a hőállóképessége, speciális feladatok elvégzésére nem alkalmas.