Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

Nyomtatás - feliratozás

Main category >Nyomtatás - feliratozás

Vonalkód? Feliratos doboz? Irattári rendszer? Leltározás? Szavatossági idő? Sorszám? Sarzs? Mindet tudjuk!

A tintasugaras technológiáról mindenkinek a papír nyomtatás jut az eszébe, pedig csupán tinta függő, hogy mire lehet még nyomtatni vele. A Cadmas által forgalmazott nyomtatók minden - akár kicsit egyenetlen - felületre képesek maradandó nyomatot létrehozni. Ez a solvent alapú, gyorsan száradó iprai tintának köszönhető. Ráadásul a tinta felhasznált mennyisége is igény szerint változtatható. Egyrészt a beépített fontkészletek és normál vagy félkövér kapcsoló is jelentős hatással van a tinta felhasználásra. Egy pontokból álló akár 2-3 mm-es olvasható szöveg alig, míg egy félkövér folytonos betűkészlet, ráadásul teljes 12,7 mm-es nagyságban jóval több festéket igényel. Persze pikoliterekben, így a gyári 42ml-es tinta nagyon sokáig elegendő.

A beállítások nozzle menüjében további lehetőség a nyomat erősségének, fedettségének intenzitása 1-9-ig beállítva. A fedett, de kisebb intenzitású felirat pár másodperc alatt szárad, míg a teltebb, nyilván több másodperccel később válik "mozdíthatatlanná".

A papírhoz a HP45 tipusú olcsó tintapatronjai is használhatók, legfeljebb kontrasztban lehet gynegébb, míg a gyári solventes tinta tükörre, műanyagra, fára, rozsdamentes, festett vagy egyéb felületekre is tartós nyomatot ad. Legtöbbször semmilyen felületi előkészítést, zsírtalanítást sem igényel!

Nyomtathat pólóra, munkaruhára és bármilyen egyedi kívánság akár azonnal kézzel fogható. Ezen túlmenően azonban a gyártósorra szerelve a futószalagon érkező tárgyak is nyomtathatók, legyen az dátum, vonal vagy QR kód, szöveg, piktogram, logo vagy ezek vegyes keveréke. Igény szerint több soros, vagy más szinű tintapatronnal akár piros, zöld, kék, sárga nyomat is készülhet. A biztonság is növelhető a nyomtatóval, hisz az UV+ festéknek köszönhetően láthatatlan jelölések is létrehozhatók és csak UV lámpával lehet láthatóvá tenni.

A feliratok már 2-3 mm-es nagyságtól jól olvashatók, de távolabbról a 12mm-es betűk, számok is láthatók. Nagyobbat szeretne? Válassza a 25mm-es készüléket és hozzá való tintapatront. Még nagyobb kell? Rendelje meg a 2 tintapatronnal 50mm-es egymenetes nyomtatást kínáló tipust. Ezt már homeofficeból :) is látni fogja.

Zárt, por és csppálló valamint rejtett szinkrongörgőjű készüléket is rendelhet, melyen linux program fut. Érdeklődjön mindhárom írási méretre!

Érdeklődjön, hisz jellemzően raktárról szállítjuk, kellékanyagot és szervízt is biztosítunk a garancia időn túl is.

Viszonteladókat, kereskedelmi láncokat is kiszolgálunk továbbértékesítére is.   


Sort by: