Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

adhesives

Main category >adhesives

Ragasztással könnyebb

Mitől lesz egyre népszerűbb rögzítési mód a ragasztás? Attól biztosan, hogy szinte mindent és mindenhez ragaszthatunk. Ma már minden irodában és háztartásban használunk ragasztóstiftet, amit jellemzően papír ragasztásra vagy akár textíliához, bőrhöz is felhasználunk. Fényképek albumba vagy montázsra való ragasztása is könnyebb, pláne hogy nem cseppen, nem folyik és teljesen oldószer mentes, szagtalan ha a tesa márkáról beszélünk. Termékmintákat, plasztik kártyákat például levelekbe a legkönnyebben a ragasztópöttyökkel tudjuk  fixálni. Ráadásul ezek a pöttyök több méretben is elérhetők, így kisebb nagyobb tárgyak esetében is kiváló eredményt adnak. Eltávolításuk mind a tárgyakról, mind a hordozó anyagokról szinte minden esetben nyom nélkül megvalósítható. A tesa ráadásul spray formájában is kínál megoldást, így nagy felületek, például plakátok falra ragasztása is könnyű szerrel kivitelezhető. Mellékesen megemlítjük, hogy a tesa a ragasztó eltávolításra is kínál spray terméket, így más már régen felragasztott és termékre "sült" papír címkéktől is meg lehet szabadulni. De mi a helyzet ha erősebben vagy egyenetlen felületet kell ragasztani? A hot-melt ragasztó rúd gazdaságos megoldás. A felmelegített ömledék ragasztót előszeretettel használják virágkötészetben, dekorációs munkákhoz, de ipari területekről is egyre több felhasználó keresi. Építőiparban akár puha pvc szegőlécet vagy parketta szegélyt is könnyen falhoz tudunk rögzíteni. 
Egy újabb rögzítési lehetőség, a ragasztó spray

 

A rögzítési technikák egyik alapvető fajtája a ragasztás, amit már a kisgyermekek is előszeretettel használnak az óvodában, iskolában vagy otthon, különböző stifteket, ragasztó rudakat vagy folyékony ragasztót alkalmazva. Tudjuk, hogy a folyékony ragasztót akár ecsettel is fel lehet hordani és ragasztó anyagot alkalmazhatnak a különböző papír vagy műanyagtekercsek felületén is, melyeket szintén használhatunk rögzítésre akár a csomagolás során is. Viszont amennyiben a feladat nagyobb felületek professzionális ragasztása, igen csak gondban lehetünk és talán eszünkbe sem jut a lehetőségeink közül az, hogy léteznek ragasztó spray-k is a piacon. Például ha plakátot szeretnénk rögzíteni akár a falra, akár kartonra vagy egyéb nagy felületeket szeretnénk egymáshoz illeszteni, válasszuk nyugodtan ezt a lehetőséget, mert a ragasztandó felület anyaga szinte bármi lehet, alkalmazásuk sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Az univerzális ragasztókat spray formájában felhasználhatjuk műanyag, üveg, papír, vászon, fa, különböző szigetelő anyagok, beton, kő, tégla és még vakolat ragasztásához is. Normál kivitelben kaphatóak és finoman, egyenletesen szóródnak, akár vízszintesen vagy függőlegesen is használhatóak, megkönnyítve a ragasztást. A filmképző ragasztóspray gazdaságos anyagfelhasználást tesz lehetővé, egyenletesen felvihető, gyorsan szárad és valóban könnyű használni, így a ragasztási folyamat biztonságos, tiszta és gyors. A képződött ragasztóréteg nedvesség és hőmérsékletálló lesz. Még az egyenetlen felületek ragasztását is lehetővé teszik.

Ha pedig a régebbi ragasztást szeretné megszüntetni, a ragasztó eltávolítására is van lehetőség, szintén spray formájában, amely műanyag, üveg, fém felületeken alkalmazható a tapadás megszüntetéséhez. Legyen szó akár ragasztásról vagy ragasztó eltávolításáról, válassza a megbízható és minőségi tesa márkát, melyet megtalál webáruházunkban. Méltán népszerűek a szinte mindent mindenhez ragasztó, sokoldalú felhasználást lehetővé tevő sprayk.