Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Zahlungsmöglichkeit

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

Nyomtatás - feliratozás

Hauptkategorie >Nyomtatás - feliratozás

Vonalkód? Feliratos doboz? Irattári rendszer? Leltározás? Szavatossági idő? Sorszám? Sarzs? Mindet tudjuk!

A tintasugaras technológiáról mindenkinek a papír nyomtatás jut az eszébe, pedig csupán tinta függő, hogy mire lehet még nyomtatni vele. A Cadmas által forgalmazott nyomtatók minden - akár kicsit egyenetlen - felületre képesek maradandó nyomatot létrehozni. Ez a solvent alapú, gyorsan száradó iprai tintának köszönhető. Ráadásul a tinta felhasznált mennyisége is igény szerint változtatható. Egyrészt a beépített fontkészletek és normál vagy félkövér kapcsoló is jelentős hatással van a tinta felhasználásra. Egy pontokból álló akár 2-3 mm-es olvasható szöveg alig, míg egy félkövér folytonos betűkészlet, ráadásul teljes 12,7 mm-es nagyságban jóval több festéket igényel. Persze pikoliterekben, így a gyári 42ml-es tinta nagyon sokáig elegendő.

A beállítások nozzle menüjében további lehetőség a nyomat erősségének, fedettségének intenzitása 1-9-ig beállítva. A fedett, de kisebb intenzitású felirat pár másodperc alatt szárad, míg a teltebb, nyilván több másodperccel később válik "mozdíthatatlanná".

A papírhoz a HP45 tipusú olcsó tintapatronjai is használhatók, legfeljebb kontrasztban lehet gynegébb, míg a gyári solventes tinta tükörre, műanyagra, fára, rozsdamentes, festett vagy egyéb felületekre is tartós nyomatot ad. Legtöbbször semmilyen felületi előkészítést, zsírtalanítást sem igényel!

Nyomtathat pólóra, munkaruhára és bármilyen egyedi kívánság akár azonnal kézzel fogható. Ezen túlmenően azonban a gyártósorra szerelve a futószalagon érkező tárgyak is nyomtathatók, legyen az dátum, vonal vagy QR kód, szöveg, piktogram, logo vagy ezek vegyes keveréke. Igény szerint több soros, vagy más szinű tintapatronnal akár piros, zöld, kék, sárga nyomat is készülhet. A biztonság is növelhető a nyomtatóval, hisz az UV+ festéknek köszönhetően láthatatlan jelölések is létrehozhatók és csak UV lámpával lehet láthatóvá tenni.

A feliratok már 2-3 mm-es nagyságtól jól olvashatók, de távolabbról a 12mm-es betűk, számok is láthatók. Nagyobbat szeretne? Válassza a 25mm-es készüléket és hozzá való tintapatront. Még nagyobb kell? Rendelje meg a 2 tintapatronnal 50mm-es egymenetes nyomtatást kínáló tipust. Ezt már homeofficeból :) is látni fogja.

Zárt, por és csppálló valamint rejtett szinkrongörgőjű készüléket is rendelhet, melyen linux program fut. Érdeklődjön mindhárom írási méretre!

Érdeklődjön, hisz jellemzően raktárról szállítjuk, kellékanyagot és szervízt is biztosítunk a garancia időn túl is.

Viszonteladókat, kereskedelmi láncokat is kiszolgálunk továbbértékesítére is.   


Sortieren nach: