Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Zahlungsmöglichkeit

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

Kartonboríték mikrohullám

Hauptkategorie >Kartonboríték mikrohullám

A Progress termékcsalád FSC minősített és

100%-ban újrahasznosított papírból készül!

 


Sortieren nach:

A kartonborítékok a vékony és törékeny tárgyak biztonságos postázását teszik lehetővé. A 3 rétegű mikrohullám alapanyag magas minőségű, így ennek merevsége és tartása egyre több helyen váltja fel a sérülékeny és hajlékony papírboríték használatát. 

 

 

A karton oldal és talp ragasztása nem teszi lehetővé a sérülésmentes felbontást, így a borítékból csak annak látható rongálásával vehető ki a védendő termék.

A gyártás során öntapadó ragasztócsík védőfóliával együtt kerül a borítékra, így a lezáráshoz a védőfólia eltávolításán és a zárófül rányomásán túl nincs szükség ragasztószalagra vagy más lezáró eszközre. A felbontást szintén gyártás során beépített tépőszalag teszi egyszerűvé és eszközmentessé. A felbontott boríték újra már nem használható az eredeti módon.

A kartonborítékra külömböző okmánykísérő tasakokat is kínálunk, melyeket a védőfólia lehúzása után csak fel kell nyomni a ragasztós felületével a borítékra és benne biztonságosan, por és nedvesség mentesen helyezhetjük el aszámlát, szállítólevelet, egyéb kísérő okmányokat. A címzésünk megfelelő okmányhajtás esetén egyszerűen átlátszik az okmánytasakon, így felesleges a borítékra írás vagy külön cimke gyártás, felcimkézés.

Használják lemezek, lapok, oklevelek, naptárak, táblás marketing anyagok szállítására is, de könyvek, CD-k, nehéz fémlemez, cégtáblák továbbítására is megfelelő.

 

A vastagabb termékeknél egyes borítékok vastagsági hajtása biztosítja, hogy a termék beleférjen. Ehhez keresse a + jelzésű vagy nagyobb méretű borítékokat. A merevség mellett az ütődéstől is véd, de kifejeztetten törékeny áru esetén habfólia vagy légpárnás fólia belső használata is szükséges lehet. 

Rendszeres, nagyobb mennyiségű felhasználásához kérjen tőlünk egyedi árat, akár ütemezett szállítást! A katalógusból közvetlenül is választhat, de minimum kartonos mennyiség esetén tudunk árajánlatot adni!