Filtern

Tipus
Hosszúság (m) 
33 - 990
Szélesség 
48 - 75
Szín
Hőálló (C fokig)
Hűtőházba
Hordozó anyag
Ragasztó anyag

Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Zahlungsmöglichkeit

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

tesa termékek

Hauptkategorie >tesa termékek

"A tesa a világ egyik vezető öntapadó termék- és rendszermegoldás-gyártója az ipar, a kereskedők és a fogyasztók számára. A tesa® név 1941 óta ernyőmárkaként használatos valamennyi öntapadó termékünkhöz. A név több mint 6500 különböző rendszermegoldás széles tartományát fedi le olyan iparágak számára, mint az autóipar, az elektronika, papír- és nyomdaipar, valamint a professzionális mesteremberek és festők számára. A választék mintegy 300 terméket tartalmaz a fogyasztók számára is. Valamennyi termékünkben két dolog közös. Megkönnyítik a munkát és a folyamatokat, illetve jobb eredményekhez vezetnek. Egyszerűen. Jobb." forrás:tesa.hu

 


Sortieren nach:

Itt szeretnénk egy kis szakmai résszel segíteni az Önök döntéshozatalát.

A TESA csomagzáró ragasztószalagok felépítése 4 részből áll.

- A legfelső vagy külső rész a release réteg a hordozó felületén található, melynek feladata a letekerést, a rétegek egymástól való elválasztását segíti elő.

- A második réteg maga a hordozó anyag, amely lehet polipropilén valamely típusa: PP, BOPP, MOPP. De lehet PVC, papír vagy üvegszál is. Maga a hordozó anyaga befolyásolja a szakadást, a papírszalagot akár kézzel is lehet szakítani, de egy üvegszál hordozójú szalagot már csak megfelelő eszközzel lehet kisebb részre vágni.

- A harmadik réteg felelős azért, hogy a ragasztó a hordozón maradjon.

- Az utolsó réteg maga a ragasztóanyag. Ez a réteg befolyásolja a tapadást vagy a visszafejtési fázist.

Fontos, hogy a megfelelő ragasztó anyaggal ellátott ragasztószalagot válasszuk. Minden feladatra más típus javasolt. Alapvetően 3 típusú ragasztó anyagot különböztetünk meg egymástól: szintetikus gumi, természetes gumi és akrilát.

A TESA csomagolószalagok széles választékából egy általánosan használt típust szeretnék kiemelni: 4280 a típus száma. PP a hordozó anyaga és szintetikus gumi (hot-melt) a ragasztóanyaga. Költséghatékony, könnyű és közepes súlyú kartonok zárására alkalmas. Hangos letekerésű, jó ragasztási képessége van. Korlátozott a rugalmassága és a hőállóképessége, speciális feladatok elvégzésére nem alkalmas.