Bewertung

Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Zahlungsmöglichkeit

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

ArtikelbeschreibungPapír élvédő 50x50x4x2000mm
 • Papír élvédő 50x50x4x2000mm

Papír élvédő 50x50x4x2000mm

Minimum rendelés:
50 db (1 köteg)
Egyéb info: 0
271,78 Ft/db
db In den Warenkorb In den Warenkorb
 • Raklapos csomagolásban használjunk élvédőt

   

  Az árucsomagolás a termelés végén található folyamat. Ebben sokat hibázunk, ha spórolás a vezérelv, hisz a mozgatás, szállítás az egyik legkritikusabb elem. Itt sérülhet a termék vagy a csomagolás és ezen sokat veszíthetünk. Előbbi esetben a termék eladhatatlanná válhat, utóbbi esetben pedig esztétikában szenved csorbát vagy kívülről nem látható árusérülés lehet az eredmény. Egyik sem jó. Az élvédő, legyen az papír vagy műanyag, minden esetben jó szolgálatot tesz. Akkor is hasznos, ha egységes dobozokból áll a rakomány és így nemcsak védi a sarkokon az éleket, de el is oszlatja a fellépő erőket. Eltérő tartalmú rakatoknál pedig segít áthidalni a kisebb és nagyobb termékek közti méretkülömbségeket. Mindegy, hogy a targonca löki meg vagy a másik raklaphoz sikerül túl közel menni, a megfelelő vastagságú és szélességű élvédő sokat átvesz, mielőtt az áru sérül. Az áru összefogása, pántolása vagy hevederezése elengedhetetlen és ezek túlfeszítése is könnyen sérüléshez vezet. Itt a legkitettebben a puha vagy dobozukban levegős és amúgy is sérülékeny termékek vannak, hisz náluk roppanhat be először a doboz. A papír élvédő használatával jelentősen csökkenthető a sérülés kockázata és kár lehetőségének a mértéke. Kibontva a termékeket az élvédő másodlagosan vagy harmadlagosan is felhasználható, hisz ha nem sérült vagy nem ázik el, akkor nyugodtan újra részt vehet a csomagolás folyamatában.  
  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

 • EAN kód
  2900995050425
  Delivery Time
  1 munkanap
  Delivery Cost
  2000 Ft-tól
  Artikel-Nr.
  99505042
  Mindestbestellmenge
  50 db
  Auswählbare Mengen
  50 db, 100 db, 150 db, 200 db, ...