Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Zahlungsmöglichkeit

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

ArtikelbeschreibungCipővédő (CPE) Ulith kék (cipőzsák vagy belépőzsák)

Cipővédő (CPE) Ulith kék (cipőzsák vagy belépőzsák)

Minimum rendelés: 100 db (1 csomag) Egyéb info: 1xhaszn., 40x16cm

9,02 Ft/db
db In den Warenkorb In den Warenkorb
 • 100 db/csomag, 10 csomag/karton Egyszerhasználatos 40x16 cm-es kék cipővédő, gumis összehúzással.
  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

  Cipővédő, a lábbelik felügyelője  A cipővédő többeknek a kórházakból, vagy steril körülményeket megkövetelő intézményekből lehet ismerős. Tény, hogy az egyszerűen „lábzsáknak” titulált kiegészítőt ezeken a területeken gyakran, előszeretettel használják, de alkalmazhatósága nem merül ki ennyiben. Mérete miatt kisebb-nagyobb lábú emberek is könnyedén viselhetik, hordása nem okoz problémát, vagy fennakadást. Gumírozottságának köszönhetően nem esik le a lábról, de szorító érzéstől, vagy egyéb, komfortot romboló érzettől nem kell tartania. Otthonában is kiaknázhatja a cipővédőben rejlő előnyöket. Sokan tartanak háztartásukban a vendégek számára papucsokat. Ez a megoldás, azonban egyrészt költséges, másrészt macerás. Ráadásul ahány vendég, annyi méret, márpedig ezer féle variánssal nem készülhet. Az egyszer használatos cipőzsák, azonban Pazar lehetőséget kínál, ami nem csak egyszerűsége, hanem költséghatékonysága miatt lehet vonzó az ön számára. Egy csomagban száz darab található, így néhány kattintás után határozottan hosszú időre orvosolhatja az ilyen jellegű problémáit. Nem csak a vendégei használhatják ki a cipővédő kínálta pozitívumokat. Ha otthonában vannak területek, melyeket megvédene a kinti sártól, kosztól, de nem akarja folyton lerúgni cipőjét, akkor a zsákkal ezt a problémát is egyszerűen orvosolhatja.
  Ha felújítás, vagy bármilyen szerelés, javítás válik aktuálissá közvetlen környezetében, akkor a vele járó kellemetlenségek megnehezíthetik életét… Hacsak nem ajánlja fel, az otthonába érkező munkásoknak a cipővédőt, valószínűleg nem fogja megsérteni őket: nekik sem kell a cipőjükből kipotyogó törmelék, kosz miatt aggódni, s ön is elfelejtheti az órákig tartó takarítást, a munkálatok végeztével.

 • Artikel-Nr.
  91825060
  Gewicht
  3 g/db
  Mindestbestellmenge
  100 db
  Auswählbare Mengen
  100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...