Bewertung

Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

ArtikelbeschreibungZsák reg 550x1100mm/100my sittes

Zsák reg 550x1100mm/100my sittes

Minimum rendelés:
50 darab (1 köteg)
Egyéb info: kb. 105 liter, 50 db/köteg
158,46 Ft/db
db In den Warenkorb In den Warenkorb
 • Vastagság: 100 my

  Vastag sittes zsák, akár homokhoz vagy sóderhez

  A kép illusztráció!

  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

  A sittes zsák maga a megbízhatóság  A sittes zsák kifejezetten kedvelt kiegészítő az építőiparban, hiszen vastagsága, nagy szakító szilárdsága alkalmassá teszi homok, vagy épp sóder tárolására, szállítására. Természetesen nagy igénybevétel esetén a háztartásokban is határozottan jó szolgálatot tehet, de a kerti munkálatok során is hasznát veheti ennek, a strapabírásáról híres terméknek. A többi, vékonyabb felépítésű zsákkal ellentétben garantálható a stramm ellenállóság, így bátran terhelheti nehezebb anyagok belehelyezésével: kaviccsal, homokkal, vagy egyéb háztartási, kerti hulladékokkal. Ha rendszeresen keletkezik környezetében olyan szemét, melyet önmagában nem tud megsemmisíteni, vagy elszállítani, akkor a sittes zsák kihúzhatja a pácból. Alkalmazásával a legegyszerűbb módon helyezheti el a hulladékot, melyet aztán jármű segítségével elszállíthat a szeméttelepre, vagy tárolási célzattal elrakhat a pincébe. Nem egyszer fordul elő az sem, hogy a ház körüli munkálatokhoz berendelt alapanyagok nem fogynak el. A későbbiekben, azonban akár még fel is használhatja őket, így a tárolásukat mindenképp meg kell oldani. Az ilyen helyzetekre is kiváló alternatívát kínál a sittes zsák. Nem kell attól tartania, hogy kiszakad, megsérül, esetleg nem bírja a terhelést, hiszen épp ilyen erőteljes igénybevételre lett tervezve. Vastagsága azért is előnyös tulajdonság, mert képes biztonsággal megóvni a benne elhelyezett anyagokat a külső behatásoktól, nedvességtől, portól stb. Így például homok tárolása esetén nem kell attól tartania, hogy néhány hónap után csak sarat talál a zsákban, a szemcsés alapanyag helyett.

 • EAN kód
  2900855090103
  Delivery Time
  1 munkanap
  Delivery Cost
  2000 Ft-tól
  Artikel-Nr.
  85509010
  Mindestbestellmenge
  50 db
  Auswählbare Mengen
  50 db, 100 db, 150 db, 200 db, ...