Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

ulith termékek


A mai higiéniai elvárásoknak megfelelően sok olyan egyszer használatos védőeszközt kell használnunk, ami megvédi vagy a terméket vagy a munkát végző személyt.

Egészen biztosan sokan látták a Meseautó című filmet, amely 1934-ben készült Kabos Gyula (Halmos Aladár osztályvezető) nagyszerű szerepjátékával.

Ki, hogy néz filmet? A szakmai ártalomnak köszönhetően, észrevettük, hogy már akkor is használtak alkarvédőt. Ebben a filmben tanítja meg Halmos Úr, Vera kisasszonyt stemplizni. A jobb alkarján, a zakón van egy alkarvédő, mert fontos volt, hogy a ruházat ne legyen foltos a tintapárnától. De az általunk forgalmazott egyszer használatos fehér PE alkarvédő is megvédi a használóját a szennyeződésektől.

De sorolhatjuk a cipővédő pozitív tulajdonságát is. Hiszen nagyon sok felhasználási területen alkalmazzák. Megvédeni a benti tisztaságot, vagy a fertőzések elkerülése érdekében ne kerüljön be, kintről bármilyen szennyeződés az épületbe. Javasoljuk a cipővédő alkalmazását, óvodákban, egészségügyi intézményekbe, lakásokban, ha vendég érkezik, vagy szerelő szakembert hívtunk. De ipari területen is használják a PE cipővédőt, higiéniai előírások miatt.

A termék palettánkra többféle egyszer használatos kesztyűt is feltettünk. A felhasználási terület itt is megszámlálhatatlan: pékségekben, hentes árú pultban a kereskedők kezén szoktunk látni ilyen kesztyűt. De a háztartásban is alkalmas, virágültetésekhez, hagymatisztításnál, kisebb festő-mázoló munkáknál, hölgyeknél hajfestéshez is.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.