Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Ragasztás

Ragasztással könnyebb

Mitől lesz egyre népszerűbb rögzítési mód a ragasztás? Attól biztosan, hogy szinte mindent és mindenhez ragaszthatunk. Ma már minden irodában és háztartásban használunk ragasztóstiftet, amit jellemzően papír ragasztásra vagy akár textíliához, bőrhöz is felhasználunk. Fényképek albumba vagy montázsra való ragasztása is könnyebb, pláne hogy nem cseppen, nem folyik és teljesen oldószer mentes, szagtalan ha a tesa márkáról beszélünk. Termékmintákat, plasztik kártyákat például levelekbe a legkönnyebben a ragasztópöttyökkel tudjuk  fixálni. Ráadásul ezek a pöttyök több méretben is elérhetők, így kisebb nagyobb tárgyak esetében is kiváló eredményt adnak. Eltávolításuk mind a tárgyakról, mind a hordozó anyagokról szinte minden esetben nyom nélkül megvalósítható. A tesa ráadásul spray formájában is kínál megoldást, így nagy felületek, például plakátok falra ragasztása is könnyű szerrel kivitelezhető. Mellékesen megemlítjük, hogy a tesa a ragasztó eltávolításra is kínál spray terméket, így más már régen felragasztott és termékre "sült" papír címkéktől is meg lehet szabadulni. De mi a helyzet ha erősebben vagy egyenetlen felületet kell ragasztani? A hot-melt ragasztó rúd gazdaságos megoldás. A felmelegített ömledék ragasztót előszeretettel használják virágkötészetben, dekorációs munkákhoz, de ipari területekről is egyre több felhasználó keresi. Építőiparban akár puha pvc szegőlécet vagy parketta szegélyt is könnyen falhoz tudunk rögzíteni. Egy újabb rögzítési lehetőség, a ragasztó spray

 

A rögzítési technikák egyik alapvető fajtája a ragasztás, amit már a kisgyermekek is előszeretettel használnak az óvodában, iskolában vagy otthon, különböző stifteket, ragasztó rudakat vagy folyékony ragasztót alkalmazva. Tudjuk, hogy a folyékony ragasztót akár ecsettel is fel lehet hordani és ragasztó anyagot alkalmazhatnak a különböző papír vagy műanyagtekercsek felületén is, melyeket szintén használhatunk rögzítésre akár a csomagolás során is. Viszont amennyiben a feladat nagyobb felületek professzionális ragasztása, igen csak gondban lehetünk és talán eszünkbe sem jut a lehetőségeink közül az, hogy léteznek ragasztó spray-k is a piacon. Például ha plakátot szeretnénk rögzíteni akár a falra, akár kartonra vagy egyéb nagy felületeket szeretnénk egymáshoz illeszteni, válasszuk nyugodtan ezt a lehetőséget, mert a ragasztandó felület anyaga szinte bármi lehet, alkalmazásuk sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Az univerzális ragasztókat spray formájában felhasználhatjuk műanyag, üveg, papír, vászon, fa, különböző szigetelő anyagok, beton, kő, tégla és még vakolat ragasztásához is. Normál kivitelben kaphatóak és finoman, egyenletesen szóródnak, akár vízszintesen vagy függőlegesen is használhatóak, megkönnyítve a ragasztást. A filmképző ragasztóspray gazdaságos anyagfelhasználást tesz lehetővé, egyenletesen felvihető, gyorsan szárad és valóban könnyű használni, így a ragasztási folyamat biztonságos, tiszta és gyors. A képződött ragasztóréteg nedvesség és hőmérsékletálló lesz. Még az egyenetlen felületek ragasztását is lehetővé teszik.

Ha pedig a régebbi ragasztást szeretné megszüntetni, a ragasztó eltávolítására is van lehetőség, szintén spray formájában, amely műanyag, üveg, fém felületeken alkalmazható a tapadás megszüntetéséhez. Legyen szó akár ragasztásról vagy ragasztó eltávolításáról, válassza a megbízható és minőségi tesa márkát, melyet megtalál webáruházunkban. Méltán népszerűek a szinte mindent mindenhez ragasztó, sokoldalú felhasználást lehetővé tevő sprayk.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.