Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Kartonboríték ragasztócsíkkal

Borítékok ragasztócsíkkal, törékeny és vékony tárgyak, termékek vagy iratok biztonságos szállításához! Praktikus csomagküldés különböző boríték méretekben! A Progress termékcsalád FSC minősített és 100%-ban újrahasznosított papírból készül!

FIGYELEM! Méretpontosítás: a gyártó által megadott belső méretek középértékek, azaz a behajtás felét beleszámítják. Emiatt 0 behajtás esetén a behajtási érték 50%-ával nagyobb mint a megadott méret, míg a teljes behajtás kihasználásával annak 50%-ával kisebb a boríték mérete.

Az alábbi táblázatban találja a borítékok méreteit. Válassza ki az Ön számára ideális méretet, majd kattintson a kívánt termékhez vezető linkre!

203(h)x158(sz)x -28mm (külméret) 220(h)x110(sz)x -32mm (külméret) 268(h)x167(sz)x -52mm (külméret)
355(h)x265(sz)x -52mm (külméret) 373(h)x261(sz)x -52mm (külméret) 520(h)x352(sz)x -52mm (külméret)
373(h)x262(sz)x -32mm (külméret) 414(h)x303(sz)x -52mm (külméret) 585(h)x434(sz)x -52mm (külméret)
311(h)x228(sz)x -52mm (külméret) 220(h)x110(sz)x -32mm (külméret) 352(h)x250(sz)x -40mm (külméret)
288(h)x200(sz)x -50mm (külméret)

 

 

 

 


16termék116
16termék116

A kartonborítékok a vékony és törékeny tárgyak biztonságos postázását teszik lehetővé. A 3 rétegű mikrohullám alapanyag magas minőségű, így ennek merevsége és tartása egyre több helyen váltja fel a sérülékeny és hajlékony papírboríték használatát. 

 

 

A karton oldal és talp ragasztása nem teszi lehetővé a sérülésmentes felbontást, így a borítékból csak annak látható rongálásával vehető ki a védendő termék.

A gyártó a termék belméretét a vastagsági méret hozzáadásával adja meg, hisz így keskeny tárgyak esetén kicsivel nagyobb is belefér, míg a teljes vastagsági méret kihasználásával a belméret a vastgasági mérettel csökken. 

 

A gyártás során öntapadó ragasztócsík védőfóliával együtt kerül a borítékra, így a lezáráshoz a védőfólia eltávolításán és a zárófül rányomásán túl nincs szükség ragasztószalagra vagy más lezáró eszközre. A felbontást szintén gyártás során beépített tépőszalag teszi egyszerűvé és eszközmentessé. A felbontott boríték újra már nem használható az eredeti módon.

A kartonborítékra különböző okmánykísérő tasakokat is kínálunk, melyeket a védőfólia lehúzása után csak fel kell nyomni a ragasztós felületével a borítékra és benne biztonságosan, por és nedvesség mentesen helyezhetjük el a számlát, szállítólevelet, egyéb kísérő okmányokat. A címzésünk megfelelő okmányhajtás esetén egyszerűen átlátszik az okmánytasakon, így felesleges a borítékra írás vagy külön cimke gyártás, felcimkézés.

Használják lemezek, lapok, oklevelek, naptárak, táblás marketing anyagok szállítására is, de könyvek, CD-k, nehéz fémlemez, cégtáblák továbbítására is megfelelő.

 

A vastagabb termékeknél egyes borítékok vastagsági hajtása biztosítja, hogy a termék beleférjen. Ehhez keresse a + jelzésű vagy nagyobb méretű borítékokat. A merevség mellett az ütődéstől is véd, de kifejeztetten törékeny áru esetén habfólia vagy légpárnás fólia belső használata is szükséges lehet. 

Rendszeres, nagyobb mennyiségű felhasználásához kérjen tőlünk egyedi árat, akár ütemezett szállítást! A katalógusból közvetlenül is választhat, de minimum kartonos mennyiség esetén tudunk árajánlatot adni!

 

 

 

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.