Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Termék részletekHajháló, kék, Ulith

Hajháló, kék, Ulith

Minimum rendelés: 100 db (1 csomag) Egyéb info: 100 db/tas., átm.:52cm

 • 100 db/csomag, 10 csomag/karton Egyszer használatos hajháló (nem szövött), nyomokban natúr gumi latexet tartalmazhat. kb: 52 cm átmérőjű Polipropilén, élelmiszeripari célra is!

   

  Az ideális hajháló jellemzői

  A hajháló kiválasztása prioritást élvez, ha olyan munkakörben érintett, mely munkavédelmi szempontból, higiéniai okokból előírja a kiegészítő rendszeres viseletét. Nem mindegy, hogy milyen minőségű termék mellett teszi le a voksát, pláne, ha hosszantartó alkalmazásról van szó. Az alapanyag, ugyanis nagymértékben meghatározza egyrészt a kellék ellenállóságát, strammságát, ami az élettartam oldaláról nézve is prioritást élvez, másrészt viseletének milyensége egyenesen arányos a komfortérzettel. Ha utóbbinál valami nem stimmel, akkor a kényelmetlenség, kellemetlenség veszi át közérzetében a főszerepet, ami határozottan negatív irányba mozdítja el teljesítőképességét, koncentráltságát, és tűrőképességét. Ahhoz, hogy munkahelyén maximálisan oda tudja tenni magát, nem szabad, hogy a hajháló akadályozó tényezőként legyen jelen mindennapjaiban. A cél, hogy a munkavédelmi előírásoknak megfelelően tudja alkalmazni úgy, hogy ez ne zavarja meg tevékenységét. Az áruházunk kínálatában kapható hajhálók mindegyike megfelel a fenti követelményeknek. Nem csak, hogy kiváló fizikai paraméterekkel vannak megáldva, de maximális kényelmet biztosítanak hordásukkal. Nem kell felesleges kompromisszumokat kötnie azért, hogy a szabályozásokkal összhangban tudjon dolgozni. Ráadásul a minőség sem lehet kérdés, hogyha a termékpaletta tagjai közül választ. A nagyfokú megbízhatóság a hosszú élettartam záloga. Nyilván, egy egyszer használatos kellék esetén a hosszú élettartam nem a hagyományos értelemben vett időt jelöli, hanem az aktuális feladat elvégzése során felmerülő órák számát. Nem mindegy ugyanis, hogy egy műszakban mennyire kell feszengenie a hajában található védőhálótól, és hogy az a kiegészítő milyen mértékben látja el funkcióját.  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

 • Cikkszám
  91825041
  Tömeg
  2 g/db
  Min. rendelhető mennyiség
  100 db
  Választható mennyiségek
  100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...