Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Ragasztószalag TESA 60412 50mm/66m újrahasznosított (70%) PET
Ragasztószalag TESA 60412 50mm/66m újrahasznosított (70%) PET
1 481,21 Ft

Ragasztószalag TESA 60412 50mm/66m újrahasznosított (70%) PET

Raktáron
1 481,21 Ft / db
1 166,31 Ft + ÁFA / db

Hordozó 70% PET újrahasznosított

Ragasztó vizes akril

Könnyű és közepes (max 30kg) kartonokhoz

Csendes letekerésű

IN-GEDE 12 tanúsított

Dobozzal együtt kidobható!

Tipus
csomagoló
Hosszúság (m)
66 m
Szélesség (mm)
50 mm
Szín
átlátszó
Vastagság
56 µ
Hordozó anyag
PET
Ragasztó anyag
akrilát
Szállítási idő
1 munkanap
Szállítási költség
2800
Cikkszám
46604120
Tömeg
0,27 g/db
Hasonló termékek
További információk

A tesa® 60412 egy általános célú csomagolószalag, melynek alapja 70% újrahasznosított poliészterből készült hordozó és vizes akrilragasztós rendszer. A tesa® 60412 erős, a dörzsölésnek ellenálló hordozóval van ellátva, mely kitűnő teherhordó és elhasználódást tűrő tulajdonságokkal rendelkezik. Nagyon konzisztens, nyomásérzékeny akrilragasztót tartalmaz, melynek köszönhetően a termék tökéletes megoldást nyújt könnyű és közepes súlyú csomagolási alkalmazásokhoz (max. 30 kg). Az anyagkombináció halk letekercselést és mindenféle festékrendszerrel kitűnő nyomtathatóságot tesz lehetővé.
A tesa® 60412 nem csupán kitűnő teljesítményt nyújt, hanem a fenntarthatósághoz hozzájáruló, fejlett alternatívát is kínál:

  • A hordozó anyaga újrahasznosított poliészter (70% újrahasznosított tartalom).
  • A termék a dobozzal együtt kidobható a kék kukába, és nem veszélyezteti a kartonpapír újrahasznosítási folyamatát (az INGEDE 12. módszere szerinti tanúsítással rendelkezik).
  • A termék gyártási eljárása oldószermentes

A tesa® 60412 nagyon jó teljesítményt nyújt újrahasznosított kartonpapírokon.


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.