Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Termék részletekKézfertőtlenítő gél TFX Purell Advanced, 1200ml

Kézfertőtlenítő gél TFX Purell Advanced, 1200ml

Minimum rendelés:
1 db
Egyéb info: Ajánlott adagoló: 9BGJ272901EEU00
 • Pénzkezelést minden vállalkozás és magánszemély végez. Nap mint nap fogjuk, adjuk - vesszük a papír és fém pénzeinket, majd nyúlunk a telefonhoz, autó kormányhoz, lakás kilincshez, gyerekünkhöz, szánkhoz. Észre sem vesszük, bele sem gondolunk, hogy kitöl és mit szedhetünk össze a kezünkre és innen a szervezetünkbe. Adjuk-kapjuk a bacillusokat, vírusokat, kórokozkat.

  Ha a pénztáros számára elérhetővé tesszük a kézfertőtlenítést, mely kiméletes, allergén mentes anyaggal szinte 100%-os fertőtlenítést tesz lehetővé, akkor vajon mi az olcsóbb? A pénztáros lebetegedése és hiányzása, táppénze vagy a kézfertőtlenítő rendszeres beszerzése és biztosítása?

  Ha az utóbbira gondol, bizony jobban jár!

  Otthon, autóban is lehetősége van saját vagy családja védelmére, amelyhez kisebb, táskában, szebben is hordható kézi fertőtlenítő adagolót tudunk ajánlani.

   

   
  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

 • Cikkszám
  9BGJ547604EEU00
  Tömeg
  1,3 kg/db