Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Termék részletekCipővédő (CPE) Ulith kék (cipőzsák vagy belépőzsák)

Cipővédő (CPE) Ulith kék (cipőzsák vagy belépőzsák)

Minimum rendelés: 100 db (1 csomag) Egyéb info: 1xhaszn., 40x16cm

 • 100 db/csomag, 10 csomag/karton Egyszerhasználatos 40x16 cm-es kék cipővédő, gumis összehúzással.
  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

  Cipővédő, a lábbelik felügyelője  A cipővédő többeknek a kórházakból, vagy steril körülményeket megkövetelő intézményekből lehet ismerős. Tény, hogy az egyszerűen „lábzsáknak” titulált kiegészítőt ezeken a területeken gyakran, előszeretettel használják, de alkalmazhatósága nem merül ki ennyiben. Mérete miatt kisebb-nagyobb lábú emberek is könnyedén viselhetik, hordása nem okoz problémát, vagy fennakadást. Gumírozottságának köszönhetően nem esik le a lábról, de szorító érzéstől, vagy egyéb, komfortot romboló érzettől nem kell tartania. Otthonában is kiaknázhatja a cipővédőben rejlő előnyöket. Sokan tartanak háztartásukban a vendégek számára papucsokat. Ez a megoldás, azonban egyrészt költséges, másrészt macerás. Ráadásul ahány vendég, annyi méret, márpedig ezer féle variánssal nem készülhet. Az egyszer használatos cipőzsák, azonban Pazar lehetőséget kínál, ami nem csak egyszerűsége, hanem költséghatékonysága miatt lehet vonzó az ön számára. Egy csomagban száz darab található, így néhány kattintás után határozottan hosszú időre orvosolhatja az ilyen jellegű problémáit. Nem csak a vendégei használhatják ki a cipővédő kínálta pozitívumokat. Ha otthonában vannak területek, melyeket megvédene a kinti sártól, kosztól, de nem akarja folyton lerúgni cipőjét, akkor a zsákkal ezt a problémát is egyszerűen orvosolhatja.
  Ha felújítás, vagy bármilyen szerelés, javítás válik aktuálissá közvetlen környezetében, akkor a vele járó kellemetlenségek megnehezíthetik életét… Hacsak nem ajánlja fel, az otthonába érkező munkásoknak a cipővédőt, valószínűleg nem fogja megsérteni őket: nekik sem kell a cipőjükből kipotyogó törmelék, kosz miatt aggódni, s ön is elfelejtheti az órákig tartó takarítást, a munkálatok végeztével.

 • Cikkszám
  91825060
  Tömeg
  3 g/db
  Min. rendelhető mennyiség
  100 db
  Választható mennyiségek
  100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...