Szűrés

Tipus
Hosszúság (m) 
33 - 990
Szélesség 
48 - 75
Szín
Hőálló (C fokig)
Hűtőházba
Hordozó anyag
Ragasztó anyag
Cikkszám2

Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

tesa termékek

Főkategória >tesa termékek

"A tesa a világ egyik vezető öntapadó termék- és rendszermegoldás-gyártója az ipar, a kereskedők és a fogyasztók számára. A tesa® név 1941 óta ernyőmárkaként használatos valamennyi öntapadó termékünkhöz. A név több mint 6500 különböző rendszermegoldás széles tartományát fedi le olyan iparágak számára, mint az autóipar, az elektronika, papír- és nyomdaipar, valamint a professzionális mesteremberek és festők számára. A választék mintegy 300 terméket tartalmaz a fogyasztók számára is. Valamennyi termékünkben két dolog közös. Megkönnyítik a munkát és a folyamatokat, illetve jobb eredményekhez vezetnek. Egyszerűen. Jobb." forrás:tesa.hu

 


Sorrend:

Itt szeretnénk egy kis szakmai résszel segíteni az Önök döntéshozatalát.

A TESA csomagzáró ragasztószalagok felépítése 4 részből áll.

- A legfelső vagy külső rész a release réteg a hordozó felületén található, melynek feladata a letekerést, a rétegek egymástól való elválasztását segíti elő.

- A második réteg maga a hordozó anyag, amely lehet polipropilén valamely típusa: PP, BOPP, MOPP. De lehet PVC, papír vagy üvegszál is. Maga a hordozó anyaga befolyásolja a szakadást, a papírszalagot akár kézzel is lehet szakítani, de egy üvegszál hordozójú szalagot már csak megfelelő eszközzel lehet kisebb részre vágni.

- A harmadik réteg felelős azért, hogy a ragasztó a hordozón maradjon.

- Az utolsó réteg maga a ragasztóanyag. Ez a réteg befolyásolja a tapadást vagy a visszafejtési fázist.

Fontos, hogy a megfelelő ragasztó anyaggal ellátott ragasztószalagot válasszuk. Minden feladatra más típus javasolt. Alapvetően 3 típusú ragasztó anyagot különböztetünk meg egymástól: szintetikus gumi, természetes gumi és akrilát.

A TESA csomagolószalagok széles választékából egy általánosan használt típust szeretnék kiemelni: 4280 a típus száma. PP a hordozó anyaga és szintetikus gumi (hot-melt) a ragasztóanyaga. Költséghatékony, könnyű és közepes súlyú kartonok zárására alkalmas. Hangos letekerésű, jó ragasztási képessége van. Korlátozott a rugalmassága és a hőállóképessége, speciális feladatok elvégzésére nem alkalmas.