Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Szűrés
Tipus
Hosszúság (m) (m)
33 m - 990 m
Szélesség (mm) (mm)
48 mm - 75 mm
Szín
Hőálló (C fokig)
Hűtőházba
Hordozó anyag
Ragasztó anyag
Cikkszám2
Termék státusza

tesa termékek

"A tesa a világ egyik vezető öntapadó termék- és rendszermegoldás-gyártója az ipar, a kereskedők és a fogyasztók számára. A tesa® név 1941 óta ernyőmárkaként használatos valamennyi öntapadó termékünkhöz. A név több mint 6500 különböző rendszermegoldás széles tartományát fedi le olyan iparágak számára, mint az autóipar, az elektronika, papír- és nyomdaipar, valamint a professzionális mesteremberek és festők számára. A választék mintegy 300 terméket tartalmaz a fogyasztók számára is. Valamennyi termékünkben két dolog közös. Megkönnyítik a munkát és a folyamatokat, illetve jobb eredményekhez vezetnek. Egyszerűen. Jobb." forrás:tesa.hu

 


16termék116
16termék116

Itt szeretnénk egy kis szakmai résszel segíteni az Önök döntéshozatalát.

A TESA csomagzáró ragasztószalagok felépítése 4 részből áll.

- A legfelső vagy külső rész a release réteg a hordozó felületén található, melynek feladata a letekerést, a rétegek egymástól való elválasztását segíti elő.

- A második réteg maga a hordozó anyag, amely lehet polipropilén valamely típusa: PP, BOPP, MOPP. De lehet PVC, papír vagy üvegszál is. Maga a hordozó anyaga befolyásolja a szakadást, a papírszalagot akár kézzel is lehet szakítani, de egy üvegszál hordozójú szalagot már csak megfelelő eszközzel lehet kisebb részre vágni.

- A harmadik réteg felelős azért, hogy a ragasztó a hordozón maradjon.

- Az utolsó réteg maga a ragasztóanyag. Ez a réteg befolyásolja a tapadást vagy a visszafejtési fázist.

Fontos, hogy a megfelelő ragasztó anyaggal ellátott ragasztószalagot válasszuk. Minden feladatra más típus javasolt. Alapvetően 3 típusú ragasztó anyagot különböztetünk meg egymástól: szintetikus gumi, természetes gumi és akrilát.

A TESA csomagolószalagok széles választékából egy általánosan használt típust szeretnék kiemelni: 4280 a típus száma. PP a hordozó anyaga és szintetikus gumi (hot-melt) a ragasztóanyaga. Költséghatékony, könnyű és közepes súlyú kartonok zárására alkalmas. Hangos letekerésű, jó ragasztási képessége van. Korlátozott a rugalmassága és a hőállóképessége, speciális feladatok elvégzésére nem alkalmas.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.