Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Termékdíj - tasakok

A termékdíj 2021-ben jelentős változást hozott egyes fólia termékek forgalmazásában. Az eladótéri csomagolásban a 15-50 mikron közötti hordtasakok betiltásra kerültek, a 15 mikron alattiak pedig a korábbi 57 Ft/kg helyett 1900 Ft/kg díjjal lettek megterhelve. A termékdíjat a gyártó vagy importőr fizeti meg, de végső soron 27% Áfával együtt a fogyasztó pénztárcáját rövidíti.

Mivel a felhasználás helye a kritérium, így nagyon nehéz akár több viszonteladói lépcsőn keresztül követni vagy garantálni a felhasználás helyét. Gyakorlati megvalósítása szinte lehetetlen a termékdíj fizetésre kötelezettek számára.

A törvényalkotó nem is gondolt a forgalmazási láncolatra, ahogy arra sem hogy magánszemély is lehet vásárló - ahol nem feltételezhető eladótéri felhasználás -.

A Cadmas Kft. eddig is elkötelezett volt a törvények maradéktalan betartásában, így Partnereink megrendelése és írásos nyilatkozata alapján biztosítja az ebbe a termékkörbe sorolható termékeket. Gyártó - eladótérrel nem rendelkező  - Partnereink számára az előjelzett és nyilatkozattal alátámasztott esetekben természetesen készletezni fogunk a jövőben is. Az eladótéri magas termékdíjú termékeket nem készletezzük, csak rendelésre szerezzük be. Megértésüket köszönjük! 

- visszalépés fő oldalra -

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.