Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Termékdíj - tasakok

A termékdíj 2021-ben jelentős változást hozott egyes fólia termékek forgalmazásában. Az eladótéri csomagolásban a 15-50 mikron közötti hordtasakok betiltásra kerültek, a 15 mikron alattiak pedig a korábbi 57 Ft/kg helyett 1900 Ft/kg díjjal lettek megterhelve. A termékdíjat a gyártó vagy importőr fizeti meg, de végső soron 27% Áfával együtt a fogyasztó pénztárcáját rövidíti.

Mivel a felhasználás helye a kritérium, így nagyon nehéz akár több viszonteladói lépcsőn keresztül követni vagy garantálni a felhasználás helyét. Gyakorlati megvalósítása szinte lehetetlen a termékdíj fizetésre kötelezettek számára.

A törvényalkotó nem is gondolt a forgalmazási láncolatra, ahogy arra sem hogy magánszemély is lehet vásárló - ahol nem feltételezhető eladótéri felhasználás -.

A Cadmas Kft. eddig is elkötelezett volt a törvények maradéktalan betartásában, így Partnereink megrendelése és írásos nyilatkozata alapján biztosítja az ebbe a termékkörbe sorolható termékeket. Gyártó - eladótérrel nem rendelkező  - Partnereink számára az előjelzett és nyilatkozattal alátámasztott esetekben természetesen készletezni fogunk a jövőben is. Az eladótéri magas termékdíjú termékeket nem készletezzük, csak rendelésre szerezzük be. Megértésüket köszönjük! 

- visszalépés fő oldalra -

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.