Új jelszó kérése

Szűrés

Tipus
Szélesség (mm)
150 - 585
Hosszúság (mm)
200 - 785
Magasság (mm)
110 - 600
Ár
2,29 Ft - 2 079,63 Ft

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Papír doboz, lap és tasak

Fő kategória >Papír doboz, lap és tasak

12

10%
Kalapcsomagoló papír 60x80cm
br.: 431,8 Ft/kg  br.: 387,35 Ft/kg
11%
Papír doboz 290x240x130mm 22 B 3 rétegű (kartondoboz)
br.: 166,37 Ft/db  br.: 147,32 Ft/db
12%
Papír doboz 290x250x170 mm 31 BC 5 rétegű (kartondoboz)
br.: 323,85 Ft/db  br.: 285,75 Ft/db
11%
Papír doboz 310(h)x120(sz)x130(m) mm 31BC 5 rétegű
br.: 162,56 Ft/db  br.: 144,78 Ft/db
12

Sorrend:

A sokoldalúan felhasználható kartondoboz előnyei

 

A kartondoboz bátran nevezhető univerzálisnak a felhasználás tekintetében, mivel az élet megannyi színterén megállja a helyét. Nem véletlen, hogy a csomagolástechnikában is főszerepet játszik. A több (általánosságban háromrétegű) típusok olyan nagyfokú ellenállóságot garantálnak, amire akadálytalanul támaszkodhat. Amikor valamit szeretne ideális körülmények közé helyezni, azaz például becsomagolni, akkor egyáltalán nem mellékes, hogy milyen jellemvonásokkal megáldott alapanyagot alkalmaz. A papír kiváló alternatíva, hiszen sokoldalúságának köszönhetően milliónyi variációban elérhető. Könnyedén kezelhető, alakítható, mégis hihetetlenül stramm, strapabíró.

A több rétegnek azért van nagy jelentősége, mert minél vastagabb az adott doboz, annál nagyobb biztonság borítékolható, pontosabban dobozolható a segítségével.

A konkrét méretek kiválasztása prioritást élvez. Sokan esnek abba a hibába, hogy túlságosan nagy variációban gondolkodnak. Ám a nem kívánt mozgástér, az ide-oda lötykölődés, zötykölődés határozottan balesetveszélyes. Így könnyedén sérülést szenvedhet az érintett termék.

Természetesen kibélelhető, kipárnázható a „légüres” tér, de egyszerűbb és gazdaságosabb, ha precíz paraméterekkel operál.

 

A kartondoboz nem hagyja cserben!

 

A megbízhatóság és a minőség teljes egészében összefügg akkor, amikor a doboz anyagáról, annak kialakításáról van szó. A gyártás professzionalitása borítékolja a csomagolás sikerességét, és eredményességét.

A legjobb, ha a leggyakrabban használt méretekből többet is beszerez, hogy folyamatosan „raktáron” tudja tartani őket. A kedvező anyagi feltételeknek hála nincsen szükség ehhez pénzbeli áldozatra.