Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Futártasak

Főkategória >Futártasak

A futártasak az egyik legjobb boríték az e-kereskedelem számára. Nem átlátszó, így biztonságosabb a szállítás, védelmet nyújt a fény és kíváncsi szemek ellen. Nagy tételben vásárlók számára ajánlatot adunk és közvetlen importból rövid határidővel biztosítjuk.

 

Hogyan működik?

A legfontosabb, hogy a ragasztás minőségéhez a terméket tartsa tiszta és fagymentes helyen. Mind a tárolás során ráülepedő por, mind a hideg helyről meleg helyre vitel miatt kialakuló párafilm ronthatja a ragasztás minőségét!

A lezáráshoz a ragasztócsíkon lévő fóliát le kell húzni és az igényelt pozícióban ráragasztani a tasakra. Ha időben észreveszi, hogy kimaradt valami a csomagolásból, pl. számla, akkor pár másodperc múlva még roncsolásmentesen visszaszedhető a leragasztás, de percekkel később már csak roncsolva és új tasak felhasználásával teheti meg.

A ragasztócsík kezdeti tapadása kedvez a véletlen lezárás felbonthatóságának, de nemsokára olyan tapadóerő lép fel ami már csak a tasak anyagának roncsolásával távolítható el. Emiatt szeretik a nem sérülékeny termékek postázásánál. Olcsó és megbízható csomagolás a dobozokhoz képest.

A címzése is egyszerű, hisz cimkézheti, nyomtathatja, bélyegezheti, de akár tollal is írhat rá!

 


Sorrend: