Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Futártasak

A futártasak az egyik legjobb boríték az e-kereskedelem számára. Nem átlátszó, így biztonságosabb a szállítás, védelmet nyújt a fény és kíváncsi szemek ellen. Nagy tételben vásárlók számára ajánlatot adunk és közvetlen importból rövid határidővel biztosítjuk.

 

Hogyan működik?

A legfontosabb, hogy a ragasztás minőségéhez a terméket tartsa tiszta és fagymentes helyen. Mind a tárolás során ráülepedő por, mind a hideg helyről meleg helyre vitel miatt kialakuló párafilm ronthatja a ragasztás minőségét!

A lezáráshoz a ragasztócsíkon lévő fóliát le kell húzni és az igényelt pozícióban ráragasztani a tasakra. Ha időben észreveszi, hogy kimaradt valami a csomagolásból, pl. számla, akkor pár másodperc múlva még roncsolásmentesen visszaszedhető a leragasztás, de percekkel később már csak roncsolva és új tasak felhasználásával teheti meg.

A ragasztócsík kezdeti tapadása kedvez a véletlen lezárás felbonthatóságának, de nemsokára olyan tapadóerő lép fel ami már csak a tasak anyagának roncsolásával távolítható el. Emiatt szeretik a nem sérülékeny termékek postázásánál. Olcsó és megbízható csomagolás a dobozokhoz képest.

A címzése is egyszerű, hisz cimkézheti, nyomtathatja, bélyegezheti, de akár tollal is írhat rá!

 


10termék110
10termék110

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.