Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Légpárnás boríték

A légpárnás boríték kipárnázza idegeit!

 

A légpárnás boríték egy briliáns innováció, mely azon túl, hogy egyszerűen, könnyen kezelhető, maximális védelmet garantál feladni kívánt termékei számára. A vásárlásnál a pontos méret meghatározása prioritást élvez. Sem a túlságosan nagy, sem a túlzóan kicsi alternatíva nem optimális. A stabilitást, és ezzel együtt a biztonságot az éppen méretre szabott variáció garantálhatja.

A postai szállítás kivédhetetlen módon olykor megpróbáltatásokkal jár együtt. A több ezer levelet, apró csomagot képtelenség nagy odafigyeléssel, egyesével kezelni, ez evidencia. Ám a tömeges, azaz nagy mennyiségű tételt felemésztő kézbesítések kezelése során óhatatlanul mechanikai hatásoknak esnek áldozatul az érintett, postázásra váró küldemények.

Ha plusz szolgáltatásként igényli a törésmentes szállítást, az persze más helyzet, de ez díjköteles opció.

Lényegesen egyszerűbb, és nem mellesleg takarékosabb megoldás, ha a feladni kívánt levelet, vagy kisebb tárgyat (füzetet, könyvet stb.) egy megfelelően kipárnázott borítékba rejti el, ami optimális körülményeket borítékolhat a számára. A sérülés veszélyének esélye így a minimálisra csökkenthető.

Az alábbi táblázatban kiválogathatja a borítékok méreteit, illetve színeit. Ha meghozta döntését, kattintson a méretre és az azonnal a kiválasztott termékhez viszi Önt!

100(h)x165(sz) mm (belméret) fehér 120(h)x215(sz) mm (belméret) fehér 150(h)x215(sz) mm (belméret) fehér
220(h)x340(sz) mm (belméret) fehér 230(h)x340(sz) mm (belméret) fehér 230(h)x340(sz) mm (belméret) rózsaszín
180(h)x265(sz) mm (belméret) zöld 230(h)x340(sz) mm (belméret) kék 230(h)x340(sz) mm (belméret) piros
180(h)x165(sz) mm (belméret) fehér 180(h)x265(sz) mm (belméret) fehér 220(h)x265(sz) mm (belméret) fehér
270(h)x360(sz) mm (belméret) fehér 300(h)x445(sz) mm (belméret) fehér 350(h)x470(sz) mm (belméret) fehér
230(h)x340(sz) mm (belméret) sárga 230(h)x340(sz) mm (belméret) zöld 230(h)x350(sz) mm (belméret) fekete

 


21termék121
21termék121

 

A légpárnás boríték további pozitívumai

 

  • Óriási előny, hogy könnyű súlya miatt az extra biztonságos boríték nem nyomja meg küldeménye tömegét, aminek hála nem kell plusz anyagi terhekkel számolnia.
  • A termékpaletta tagjai között egymástól merőben eltérő méretű modelleket fedezhet fel, pontosan azért, hogy akár az extra igények is kielégítő megoldásra találjanak.
  • A beszerzés költségei nem terhelhetik meg a pénztárcáját, hiszen a kedvező ajánlatok gondoskodnak a befektetése gazdaságosságáról, és annak megtérüléséről.

A légpárnás borítékok elsődleges célja, hogy a hagyományos papír alapú borítékkal szemben, kisebb mechanikai behatásoktól, rázkódástól, ütődéstől is megvédje a benne lévő terméket. Amennyiben fontossá váli a boríték merevsége és alaktartása, akkor váltson karton borítékra, amely akár üveg, plexi vagy lemez tárgyak küldeményként való továbbítását is lehetővé teszi. Keresse a következő kategóriában: Kartonboríték speciális igényekre

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.