Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Fűthető tömlő szórófejhez 1,2-6,0m
Fűthető tömlő szórófejhez 1,2-6,0m

Fűthető tömlő szórófejhez 1,2-6,0m

Fűthető tömlők a szórófejekhez, együtt az olvasztó készülékekkel.

  • PT100-as szabványos hőmérséklet-érzékelő
  • Szabvány kivitel 200°C-ig
  • 1,2 m - 6,0 m hossz
Hasonló termékek
További információk
Hossz 1,2 – 6,0 m
Üzemi feszültség 230 V
Hőmérséklet-érzékelők PT 100, Ni120, FeCuNi
Üzemi hőmérséklet 200 °C

Leírás

A fűthető KS-tömlők fűthető és rugalmas módon továbbítják az olvadó ragasztóanyagot az egyik olvasztó készülékről a szóró felhordófejhez vagy a HB 950-es permetező „rúd” kézi készülékhez.

A tömlők különböző hosszban és névleges átmérővel (= a tömlő belső részének átmérője) kaphatók. Ha a kívánt méretet nem találja, forduljon hozzánk.

Ezenkívül a tömlők különböző hőmérséklet-érzékelőkkel vannak felszerelve (PT100, Ni120, FeCuNi, NTC), és számtalan csatlakozóval és csavarkötéssel is kaphatók.

Szabvány: PT100-as érzékelő, TPE védőköpeny

Opciók: Poliamid gége-védőtömlő, fém védőtömlő, magas, legfeljebb 250 °C hőmérsékletnek ellenálló kivitel, PUR-kivitel, cserélhető belső rész

Cikkszám Megnevezés Felhordás fajtája Hossz
KS1201M Fűthető tömlő Permet 1,2 m
KS1501M Fűthető tömlő Permet 1,5 m
KS1801M Fűthető tömlő Permet 1,8 m
KS2401M Fűthető tömlő Permet 2,4 m
KS3001M Fűthető tömlő Permet 3,0 m
KS4501M Fűthető tömlő Permet 4,5 m
KS6001M Fűthető tömlő Permet 6,0 m

A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.