Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Ragasztás

Főkategória >Ragasztás

Ragasztással könnyebb

Mitől lesz egyre népszerűbb rögzítési mód a ragasztás? Attól biztosan, hogy szinte mindent és mindenhez ragaszthatunk. Ma már minden irodában és háztartásban használunk ragasztóstiftet, amit jellemzően papír ragasztásra vagy akár textíliához, bőrhöz is felhasználunk. Fényképek albumba vagy montázsra való ragasztása is könnyebb, pláne hogy nem cseppen, nem folyik és teljesen oldószer mentes, szagtalan ha a tesa márkáról beszélünk. Termékmintákat, plasztik kártyákat például levelekbe a legkönnyebben a ragasztópöttyökkel tudjuk  fixálni. Ráadásul ezek a pöttyök több méretben is elérhetők, így kisebb nagyobb tárgyak esetében is kiváló eredményt adnak. Eltávolításuk mind a tárgyakról, mind a hordozó anyagokról szinte minden esetben nyom nélkül megvalósítható. A tesa ráadásul spray formájában is kínál megoldást, így nagy felületek, például plakátok falra ragasztása is könnyű szerrel kivitelezhető. Mellékesen megemlítjük, hogy a tesa a ragasztó eltávolításra is kínál spray terméket, így más már régen felragasztott és termékre "sült" papír címkéktől is meg lehet szabadulni. De mi a helyzet ha erősebben vagy egyenetlen felületet kell ragasztani? A hot-melt ragasztó rúd gazdaságos megoldás. A felmelegített ömledék ragasztót előszeretettel használják virágkötészetben, dekorációs munkákhoz, de ipari területekről is egyre több felhasználó keresi. Építőiparban akár puha pvc szegőlécet vagy parketta szegélyt is könnyen falhoz tudunk rögzíteni. 
Egy újabb rögzítési lehetőség, a ragasztó spray

 

A rögzítési technikák egyik alapvető fajtája a ragasztás, amit már a kisgyermekek is előszeretettel használnak az óvodában, iskolában vagy otthon, különböző stifteket, ragasztó rudakat vagy folyékony ragasztót alkalmazva. Tudjuk, hogy a folyékony ragasztót akár ecsettel is fel lehet hordani és ragasztó anyagot alkalmazhatnak a különböző papír vagy műanyagtekercsek felületén is, melyeket szintén használhatunk rögzítésre akár a csomagolás során is. Viszont amennyiben a feladat nagyobb felületek professzionális ragasztása, igen csak gondban lehetünk és talán eszünkbe sem jut a lehetőségeink közül az, hogy léteznek ragasztó spray-k is a piacon. Például ha plakátot szeretnénk rögzíteni akár a falra, akár kartonra vagy egyéb nagy felületeket szeretnénk egymáshoz illeszteni, válasszuk nyugodtan ezt a lehetőséget, mert a ragasztandó felület anyaga szinte bármi lehet, alkalmazásuk sokoldalú felhasználást tesz lehetővé.

Az univerzális ragasztókat spray formájában felhasználhatjuk műanyag, üveg, papír, vászon, fa, különböző szigetelő anyagok, beton, kő, tégla és még vakolat ragasztásához is. Normál kivitelben kaphatóak és finoman, egyenletesen szóródnak, akár vízszintesen vagy függőlegesen is használhatóak, megkönnyítve a ragasztást. A filmképző ragasztóspray gazdaságos anyagfelhasználást tesz lehetővé, egyenletesen felvihető, gyorsan szárad és valóban könnyű használni, így a ragasztási folyamat biztonságos, tiszta és gyors. A képződött ragasztóréteg nedvesség és hőmérsékletálló lesz. Még az egyenetlen felületek ragasztását is lehetővé teszik.

Ha pedig a régebbi ragasztást szeretné megszüntetni, a ragasztó eltávolítására is van lehetőség, szintén spray formájában, amely műanyag, üveg, fém felületeken alkalmazható a tapadás megszüntetéséhez. Legyen szó akár ragasztásról vagy ragasztó eltávolításáról, válassza a megbízható és minőségi tesa márkát, melyet megtalál webáruházunkban. Méltán népszerűek a szinte mindent mindenhez ragasztó, sokoldalú felhasználást lehetővé tevő sprayk.