Új jelszó kérése

Szűrés

Tipus
Ár
331,47 Ft - 42 545 Ft

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Ragasztás

Fő kategória >Ragasztás

Ragasztással könnyebb

Mitől lesz egyre népszerűbb rögzítési mód a ragasztás? Attól biztosan, hogy szinte mindent és mindenhez ragaszthatunk. Ma már minden irodában és háztartásban használunk ragasztóstiftet, amit jellemzően papír ragasztásra vagy akár textíliához, bőrhöz is felhasználunk. Fényképek albumba vagy montázsra való ragasztása is könnyebb, pláne hogy nem cseppen, nem folyik és teljesen oldószer mentes, szagtalan ha a tesa márkáról beszélünk. Termékmintákat, plasztik kártyákat például levelekbe a legkönnyebben a ragasztópöttyökkel tudjuk  fixálni. Ráadásul ezek a pöttyök több méretben is elérhetők, így kisebb nagyobb tárgyak esetében is kiváló eredményt adnak. Eltávolításuk mind a tárgyakról, mind a hordozó anyagokról szinte minden esetben nyom nélkül megvalósítható. A tesa ráadásul spray formájában is kínál megoldást, így nagy felületek, például plakátok falra ragasztása is könnyű szerrel kivitelezhető. Mellékesen megemlítjük, hogy a tesa a ragasztó eltávolításra is kínál spray terméket, így más már régen felragasztott és termékre "sült" papír címkéktől is meg lehet szabadulni. De mi a helyzet ha erősebben vagy egyenetlen felületet kell ragasztani? A hot-melt ragasztó rúd gazdaságos megoldás. A felmelegített ömledék ragasztót előszeretettel használják virágkötészetben, dekorációs munkákhoz, de ipari területekről is egyre több felhasználó keresi. Építőiparban akár puha pvc szegőlécet vagy parketta szegélyt is könnyen falhoz tudunk rögzíteni. 


10%
Háromszögletű Ragasztóstift
br.: 368,3 Ft/db  br.: 331,47 Ft/db
Nincs raktáron!
10%
Háromszögletű Ragasztóstift
br.: 567,69 Ft/db  br.: 510,96 Ft/db
Nincs raktáron!
10%
Mini Ragasztóroller, Eldobható
br.: 600,71 Ft/db  br.: 540,6 Ft/db
Nincs raktáron!
7%
Rag.szalag szövet kör 30 mm szürke, 2.000 db/tekercs
br.: 8 248,65 Ft/db  br.: 7 677,15 Ft/db
10%
Ragasztó spray TESA_C 60020 normál 300 ml
br.: 3 003,55 Ft/db  br.: 2 702,98 Ft/db
7%
Ragasztópisztoly HB Getra 220
br.: 45 593 Ft/db  br.: 42 545 Ft/db
7%
Ragasztópötty 1500 db/tek.
br.: 4 622,8 Ft/tekercs  br.: 4 303,18 Ft/tekercs
8%
Ragasztópötty adagoló + 1500 db ragasztópötty
br.: 36 817,3 Ft/db  br.: 33 985,2 Ft/db
7%
Ragasztórúd, hotmelt 12x200 mm, 1 kg/tasak, 25 kg/karton
br.: 2 171,7 Ft/kg  br.: 2 021,42 Ft/kg
8%
Ragasztórúd, hotmelt 12x200 mm, 2 kg/tasak, 10 kg/karton
br.: 2 171,7 Ft/kg  br.: 2 004,48 Ft/kg
7%
Tesa ragasztó eltávolító spray
br.: 2 781,3 Ft/db  br.: 2 588,68 Ft/db
10%
Tesa ragasztó spray extra erős
br.: 6 769,1 Ft/db  br.: 6 091,77 Ft/db
Nincs raktáron!
7%
Tesa ragasztó spray normál
br.: 4 965,7 Ft/db  br.: 4 622,8 Ft/db
Sorrend:

Ragasztó spray - Ön már csőre töltött?

Ragasztani bizony sokféleképpen lehet, kezdve a ragasztószalagoktól a folyékonyabb kivitelen át megannyi lehetőséggel, mi csak szemnek vagy szájnak ingere lehet - erre ékes bizonyíték a Cadmas webáruházában fellelhető széleskörű paletta is, mely ragasztásra kínál termékeket, most következő sorainkban azonban egy kimondott ragasztóval foglalkozunk, mely nem más, mint a ragasztó spray.

Bizony sokan vannak, akik a szalagos megoldáson túl maximum a folyékony változatot ismerik - itt akár a technokol formában kapható verzió, akár a pisztolyba való, rúd formában árult kivitelről van szó, bizony nem sok újdonságot tudunk mondani. A ragasztó spray azonban sokak számára egy merőben új információ.

Mire ajánljuk a ragasztó spray felhasználását? A válasz egyszerű: nagy felületek esetében, amennyiben a gazdaságos anyagfelhasználás a cél, mégis tiszta, domborodó felületektől mentes, gyors és biztonságos tapadás a cél két felület között, kívánni sem lehet jobb megoldást, mint a ragasztó spray!

A felületek, melyeken alkalmazható a ragasztó spray: fa, üveg, papír, műanyag, vászon, szigetelő anyagok, tégla, beton, kő, valamint vakolat.

Amennyiben a tapadás megszüntetése volna a cél, ne habozzon, kínálatunkban ragasztó eltávolító spray is található, mely mint a neve is mutatja, arra való, hogy műanyag, fém és vagy üveg felületről maradéktalanul eltávolításra kerüljön minden ragasztó.

Nincs több felesleges pazarlás, melléfolyás, csupán a nagy kérdés: normál vagy ultra erős ragasztó sprayre van szüksége.