Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Papír élvédő 50x50x4x2000mm
Papír élvédő 50x50x4x2000mm
274,18 Ft
Papír élvédő 50x50x4x2000mm
Papír élvédő 50x50x4x2000mm

Papír élvédő 50x50x4x2000mm

Raktáron
274,18 Ft / db
215,89 Ft + ÁFA / db
Minimum rendelés: 25 db (1 köteg)
Hasonló termékek
További információk

Raklapos csomagolásban használjunk élvédőt

 

Az árucsomagolás a termelés végén található folyamat. Ebben sokat hibázunk, ha spórolás a vezérelv, hisz a mozgatás, szállítás az egyik legkritikusabb elem. Itt sérülhet a termék vagy a csomagolás és ezen sokat veszíthetünk. Előbbi esetben a termék eladhatatlanná válhat, utóbbi esetben pedig esztétikában szenved csorbát vagy kívülről nem látható árusérülés lehet az eredmény. Egyik sem jó. Az élvédő, legyen az papír vagy műanyag, minden esetben jó szolgálatot tesz. Akkor is hasznos, ha egységes dobozokból áll a rakomány és így nemcsak védi a sarkokon az éleket, de el is oszlatja a fellépő erőket. Eltérő tartalmú rakatoknál pedig segít áthidalni a kisebb és nagyobb termékek közti méretkülönbségeket. Mindegy, hogy a targonca löki meg vagy a másik raklaphoz sikerül túl közel menni, a megfelelő vastagságú és szélességű élvédő sokat átvesz, mielőtt az áru sérül. Az áru összefogása, pántolása vagy hevederezése elengedhetetlen és ezek túlfeszítése is könnyen sérüléshez vezet. Itt a legkitettebben a puha vagy dobozukban levegős és amúgy is sérülékeny termékek vannak, hisz náluk roppanhat be először a doboz. A papír élvédő használatával jelentősen csökkenthető a sérülés kockázata és kár lehetőségének a mértéke. Kibontva a termékeket az élvédő másodlagosan vagy harmadlagosan is felhasználható, hisz ha nem sérült vagy nem ázik el, akkor nyugodtan újra részt vehet a csomagolás folyamatában.  


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.