Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kordonszalag

Főkategória >Kordonszalag

Sorrend:

Kordonszalag - óvja Ön is a kijelölt területet!

A kordonszalag sokaknak a helyszínelős sorozatokból lehet ismerős, valamint az építkezésekről, de ezeken kívül bizony a mindennapokban is hasznos társ lehet, ha az ember szerszámai között egy kordonszalag is rejlik. Máris mutatjuk, mire való a kordonszalag!

Bizony nem csupán egy építkezés vagy bűntény helyszínét lehet elkeríteni a kíváncsi szemek és vagy illetéktelen behatolók ellen, de bizony egy kordonszalag arra is kitűnő, hogy felhívjuk az embertársak figyelmét egy adott pontra - kátyú, vagy épp torlasz az úton, kidőlt fa, lehullott törmelékek, esetleg egy olyan tevékenység helyszínének megjelölése a többi ember számára, ami belelóg a közterületbe - és vagy ráér az útra. A jelölésnek bizony nem csupán megelőzésként van hasznos célja, hanem arra is szolgál, hogy a tevékenység végzője elkerülje az esetleges büntetéseket a hatóságoktól, hiszen minden olyan tevékenység, mely a köz népét akadályozhatja a közterület rendeltetésszerű használatában, jelölés és bejelentés köteles. Ez utóbbi kijelentés a bírságokkal kapcsolatban természetesen csak és kizárólag arra vonatkozik, ha valaki saját maga használja fel a területet, abban az esetben, ha például a heves széllökések miatt a szomszéd tetője megrongálódik, és a cserepek a földön kötnek ki, nem bírságol a rendőrség.

Egy szó, mint száz, a kordonszalag bizony egy roppant határos csodafegyver, mellyel bárhol felhívható bárki figyelme a változásra, arra hogy ne megszokásból hajtsa végre a tevékenységet, hanem a környezetére odafigyelve.