Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Kordonszalag

Kordonszalag az árokásás, építkezés, baleseti, rendezvény helyszínek feltűnő elválasztását biztosítja. Gáz, víz, police vagy más felirattal is rendelhető.


2termék12
2termék12

Kordonszalag - óvja Ön is a kijelölt területet!

 

A kordonszalag sokaknak a helyszínelős sorozatokból lehet ismerős, valamint az építkezésekről, de ezeken kívül bizony a mindennapokban is hasznos társ lehet, ha az ember szerszámai között egy kordonszalag is rejlik. Máris mutatjuk, mire való a kordonszalag!

Bizony nem csupán egy építkezés vagy bűntény helyszínét lehet elkeríteni a kíváncsi szemek és vagy illetéktelen behatolók ellen, de bizony egy kordonszalag arra is kitűnő, hogy felhívjuk az embertársak figyelmét egy adott pontra - kátyú, vagy épp torlasz az úton, kidőlt fa, lehullott törmelékek, esetleg egy olyan tevékenység helyszínének megjelölése a többi ember számára, ami belelóg a közterületbe - és vagy ráér az útra. A jelölésnek bizony nem csupán megelőzésként van hasznos célja, hanem arra is szolgál, hogy a tevékenység végzője elkerülje az esetleges büntetéseket a hatóságoktól, hiszen minden olyan tevékenység, mely a köz népét akadályozhatja a közterület rendeltetésszerű használatában, jelölés és bejelentés köteles. Ez utóbbi kijelentés a bírságokkal kapcsolatban természetesen csak és kizárólag arra vonatkozik, ha valaki saját maga használja fel a területet, abban az esetben, ha például a heves széllökések miatt a szomszéd tetője megrongálódik, és a cserepek a földön kötnek ki, nem bírságol a rendőrség.

Egy szó, mint száz, a kordonszalag bizony egy roppant határos csodafegyver, mellyel bárhol felhívható bárki figyelme a változásra, arra hogy ne megszokásból hajtsa végre a tevékenységet, hanem a környezetére odafigyelve.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.