Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Kordonszalag

2termék12
2termék12

Kordonszalag - óvja Ön is a kijelölt területet!

A kordonszalag sokaknak a helyszínelős sorozatokból lehet ismerős, valamint az építkezésekről, de ezeken kívül bizony a mindennapokban is hasznos társ lehet, ha az ember szerszámai között egy kordonszalag is rejlik. Máris mutatjuk, mire való a kordonszalag!

Bizony nem csupán egy építkezés vagy bűntény helyszínét lehet elkeríteni a kíváncsi szemek és vagy illetéktelen behatolók ellen, de bizony egy kordonszalag arra is kitűnő, hogy felhívjuk az embertársak figyelmét egy adott pontra - kátyú, vagy épp torlasz az úton, kidőlt fa, lehullott törmelékek, esetleg egy olyan tevékenység helyszínének megjelölése a többi ember számára, ami belelóg a közterületbe - és vagy ráér az útra. A jelölésnek bizony nem csupán megelőzésként van hasznos célja, hanem arra is szolgál, hogy a tevékenység végzője elkerülje az esetleges büntetéseket a hatóságoktól, hiszen minden olyan tevékenység, mely a köz népét akadályozhatja a közterület rendeltetésszerű használatában, jelölés és bejelentés köteles. Ez utóbbi kijelentés a bírságokkal kapcsolatban természetesen csak és kizárólag arra vonatkozik, ha valaki saját maga használja fel a területet, abban az esetben, ha például a heves széllökések miatt a szomszéd tetője megrongálódik, és a cserepek a földön kötnek ki, nem bírságol a rendőrség.

Egy szó, mint száz, a kordonszalag bizony egy roppant határos csodafegyver, mellyel bárhol felhívható bárki figyelme a változásra, arra hogy ne megszokásból hajtsa végre a tevékenységet, hanem a környezetére odafigyelve.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.