Új jelszó kérése

Szűrés

Hosszúság (m) 
100 - 200
Szélesség 
70 - 80
Ár
1 479,55 Ft - 2 549,53 Ft

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kordonszalagok

Fő kategória >Kordonszalagok

10%
Kordonszalag 70mm/200m fekete-sárga LDPE
br.: 2 844,8 Ft/tekercs  br.: 2 549,53 Ft/tekercs
10%
Kordonszalag 80mm/100m TESA 58137 piros-fehér
br.: 1 651 Ft/tekercs  br.: 1 479,55 Ft/tekercs
Sorrend:

Mire való a kordonszalag?

 

A kordonszalag a legtöbb ember számára a különböző építkezésekről, vagy éppen tömegeket megmozgató rendezvényekről ismerős. Az elkülönítésre szolgáló szalag a legtöbbször a fenti példákban jut főszerephez, pedig valójában roppant praktikus kellékről van szó, mely az élet számos területén jó szolgálatot tehet önnek.

Gondolt már úgy erre az eszközre, mint ideiglenes kerítésre? Ha nem, akkor ideje, hogy felfedezze a benne rejlő előnyöket. Úgy választhat le kertjéből, udvarából részeket, hogy különösebb erőfeszítést nem kell tennie. Ha például valamit barkácsol, javít a házhoz tartozó területen, akkor probléma nélkül megjelölheti az érintett szektorokat. Ha olyan részen tevékenykedik, amely már az utcához, azaz közterülethez tartozik, akkor nemcsak ildomos, hanem kötelező elkerítenie a szóban forgó területeket. Ha ezt valamiért elmulasztja, akkor komoly büntetésre számíthat, ezért nem érdemes ezt a lépést megkockáztatnia.

Vihar után akár szomszédainak is jelezheti ilyenformán, hogy a tetőről cserepek hullhatnak le, vagy hogy a vén diófa ágai úgy tűnik megadják magukat.

 

A kordonszalag a feltűnés bajnoka!

 

A fenti egyszerű, viszonylag hétköznapi példák kiválóan statuálják, hogy milyen Pazar jellemvonásokkal rendelkezik a szalag, mely feltűnésben, pontosabban feltüntetésben első helyen áll! Árnyalatának, és anyagminőségének köszönhetően könnyedén észrevehető, már messziről felfedezhető. Az időjárás viszontagságainak tökéletesen ellenáll, sem az esővíz, sem a napfény nem tehet benne kárt.

Könnyű kezelhetősége miatt a vele való bánás nem igényel felesleges erőfeszítést, vagy energiapocsékolást. Mivel bekerülési költségei roppant alacsonyak, így minden szempontból tökéletes beruházás!