Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Gumigyűrű

Gumigyűrű kínálatunkban megtalálható számtalan változat – színes gumigyűrű, para gumigyűrű várja, rendeljen gyorsan, kényelmesen otthonról!

Kis és közepes méretű termékek ideiglenes és végleges összefogására

Átmérő: Standard: 20-30-40-50-60-70 mm (igény esetén: 15-100 mm)
Szélesség: 1,5-8 mm
Kaucsuk
tartalom:
60-90%
Típusai: háztartási (befőttes gumigyűrű), ipari és "postás"
Felhasználási
terület:
cipőgyártás, nyomdaipar, gyógyszeripar, háztartások, stb.

Méretre kattintva egyből a termékhez lép.

Normál gumigyűrű (átmérő/szélesség):

piros kék zöld para-barna
- - - 15 mm/1,5 mm
20 mm/1 mm 20 mm/1 mm 20 mm/1 mm 20 mm/1,5 mm
- - - 25 mm/1,5 mm
30 mm/1 mm - 30 mm/1 mm 30 mm/1,5 mm
40 mm/1 mm - 40 mm/1 mm 40 mm/1,5 mm
50 mm/1 mm - 50 mm/1 mm 50 mm/1,5 mm
60 mm/1 mm - 60 mm/1 mm 60 mm/1,5 mm
70 mm/1 mm - - 70 mm/1,5 mm
100 mm/1 mm - - -

  Kaucsuk tartalom: színes beszerzési forrástól függően 60 vagy70%

                              para esetén 90%

 

Széles gumigyűrű (átmérő/szélesség):

piros para-barna
- 40 mm/2 mm
- 40 mm/4 mm
50 mm/3 mm 50 mm/3 mm
50 mm/8 mm -
60 mm/5 mm 60 mm/6 mm
- 75 mm/5 mm
80 mm/3 mm -
100 mm/10 mm
-
120 mm/5mm -

              Kaucsuk tartalom: színes beszerzési forrástól függően 60 vagy70%
                                         para esetén 90%

Fontos-e a gumigyűrű a csomagolástechnikában?

 

A megfelelő csomagolás nélkülözhetetlen, s ezt jól tudják azok a termeléssel foglalkozó vállalkozások is, akiknek nap mint nap, több ezer, vagy épp tízezer terméket kell becsomagolniuk. A csomagolás a világ legegyszerűbb folyamatának tűnik, pedig ha mélyebben is megvizsgáljuk, meglehetősen komoly feladat, amely hatással van a termék védelmére és természetesen az árára is. Éppen ezért fontos a lehető legolcsóbban, de a legjobb csomagolástechnikai alapanyagokat beszerezni, s nincs ez másként a gumigyűrű kapcsán sem. A gumi feltalálása számtalan problémát megoldott, a szigetelési nehézségektől elkezdve, egészen a csomagolási feladatok ellátásáig. Éppen ezért kiemelt helyet foglal el a csomagolási megoldások között, s így érdemes vele mélyebben is foglalkozni. Feltevődik a kérdés, hogy a gumigyűrű mitől lesz jó, vagy épp rossz? A válasz szinte minden esetben összetett, ugyanis számtalan tényező befolyásolhatja a gumi minőségét, s a majdani felhasználási lehetőségeit. A gumigyűrű esetén értelemszerűen nagyon fontos az ár. A csomagolástechnikában ugyanis szinte minden esetben tömeges megoldásokra van szükség, így nagy mennyiségű gumigyűrűre is. Egyáltalán nem mindegy, hogy a gumigyűrű darabja, vagy épp kilója mennyibe kerül. Az ára ugyanis nagyban meghatározhatja a termék értékesítési árát is, főleg nagy mennyiségekben. Emellett természetesen fontos a minőség is. Mivel az esztétikán túl, a csomagolástechnika egyik fontos szerepe a csomagok védelme is, így erre is nagy hangsúlyt érdemes fektetni. A gumigyűrű esetén kiemelt szerepet kap az anyaghasználat. Általánosságban elmondható, hogy érdemesebb a minőséget választani, ugyanis ebben az esetben garantált lehet a megfelelő csomagolás, amely valóban hatékonyan védi majd az adott terméket. Cégünk évtizedek óta foglalkozik csomagolástechnikai eszközök forgalmazásával, így ha kérdései lennének a téma kapcsán, keressen fel minket bizalommal az elérhetőségeinken. Továbbá kérjük, tekintse meg termékeinket, s így gumigyűrű kínálatunkat is a webáruházunkban!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.