Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

use the Google Translate in the upper left corner, verwenden Sie den Google Übersetzer in der oberen linken Ecke, utilisez le Google Translate dans le coin supérieur gauche, usa el Google Translate en la esquina superior izquierda, usa il Google Translate nell'angolo in alto a sinistra, 使用左上角的谷歌翻译, 왼쪽 상단 모서리에서 Google 번역 사용

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Okmánytasak

Az okmánytasak - más néven iratvédő tasak, kísérőokmány tasak, öntapadó tasak - nagyon hasznos kiegészítője a szállítmányozásnak. Akár raklapos, akár dobozos csomagolásról van szó, olcsóbb és gyorsabb dokumentum továbbítást jelent.


Dokumentumtasak és okmány kísérő tasak, teljes hátoldalán öntapadós, lezárható. Ha az árura ragasztva küldi a számlát, árukísérőt, nem marad a sofőrnél. A profi csomagküldők szintén ezt alkalmazzák, mert számláik fejléce, szállítási cím is  látható és az áruval együtt biztosan megérkezik a számla, a tanusítvány vagy egyéb irat. A tasak teljes védelmet nyújt elázás, elkoszolódás ellen. Ha külön postázza az iratokat, akkor azok legalább 120-300 Ft/ba kerülnek feladási díjként és meg kell venni a szabvány borítékot, s meg kell címezni. Sok esetben akár nem a megfelelő irodába érkezik és késedelmesen jut el felhasználóhoz.

Az okmánytasak ezzel szemben az árun, ingyen utazik és garantáltan nem marad a sofőr kezében, nem kallódik el a levélfeldolgozóban és nem kerül más asztalára. Az ár több mint versenyképes, s ez évben bevezető áron veheti meg webáruházunkban is! 

adattábla, csomagolás:

termék  export név belső méret cca. (mm) db/karton karton/sor karton/raklap karton tömeg (kg)
C4 DIN A4 330x222 500 8 72 8
C5 DIN A5 230x157 1000 8 72 6,6
C6 DIN A6 165x112 1000 8 96 5
Long DIN Lang 230x112 1000 8 80 6

A C6 és Long termékek nyomtatott kivitelben is készülnek: "Lieferschein"; "Lieferschein/Rechnung" with window; "Lieferschein/Rechnung" with window (international); "Lieferschein" with window (international);

Az alábbi táblázatban az okmánytasakok külső méretei vannak feltüntetve. Válassza ki az Ön számára ideális méretet, majd kattintson a kívánt termékhez vezető linkre!

175x140mm, C6 240x140mm, Long 240x180mm, C5
315x225mm, C4 175x140, C6

5termék15
5termék15

Milyen jellemvonásokkal megáldott okmánytasak az önhöz való?

 

Az optimális okmánytasak kiválasztásához érdemes tisztáznia egyedi elvárásait, igényeit. Mely iratait kívánja mindig, minden helyzetben magánál tartani? Kézpénzt is szokott az okmányok közé rejteni, vagy kizárólag a papírok foglalják el irattárcájában a helyet? Milyen körülmények között hordja magánál hivatali dokumentumait? Utóbbi kérdéshez szervesen hozzá tartozik az is, hogy milyen mechanikai, fizikai hatásoknak teszi ki őket nap, mint nap?

Amennyiben a fenti kérdőjeleket pontokra cseréli, úgy könnyedén körvonalazhatja azt a terméket, amely minden tekintetben idomul elképzeléseihez.

Általánosan tökéletes variáció nem létezik, éppen azért, mert mindenkinek más feltételek a fontosak, azaz eltérő jellemvonások élveznek prioritást. De az univerzalitás jegyében azért felsorolható néhány olyan jellemző, amivel ha büszkélkedik választottja, akkor biztos lehet annak megbízhatóságában.

A minőség az első helyen szerepel mind az alapanyag megválasztásánál, mind a kivitelezés tekintetében. Az ellenálló, stramm kialakítás az egyetlen lehetőség, ami szóba jöhet. Mindegy, hogy mennyire teszi ki okmányait mondjuk az időjárás viszontagságainak, vagy a hétköznapi rohanással járó hatásoknak, a lényeg, hogy maximális védelmet tudjon garantálni a hivatalos, pótolhatatlan (vagy csak nagy nehézségek, várakozások árán pótolható) dokumentumai számára.

 

Az okmánytasak esztétikusan praktikus döntés!

 

Ha eddig úgy gondolta, hogy egy, az iratai tárolására optimalizált kellék pusztán praktikus jellemvonásokkal rendelkezhet, akkor jó, ha tudja, hogy esztétikum szempontjából sincsen szégyenkezni valója a termékpaletta tagjainak.

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.