Tisztelt Partnerünk!

 

 

Kivételes alkalom, hogy tájékoztató levelet küldünk Önnek, mert a 2008-as honlap és webáruház indulásunk óta most ugrottunk egy igazán nagyot és igyekeztünk minden eddigi - vásárlói oldalon is visszajelzett - igényt megvalósítani.

 

Honlapunk megújult!

Online áruházunk 2015 júniusában új köntösbe öltözött. Áttekinthetőbb lett, a választást gyűjtőkategóriák segítik, a termékköröket pedig folyamatosan bővítjük. Ha weben keresztül rendel tőlünk, több akció és kedvezmény várja, így áraink még jobbak lehetnek az Ön számára. Mostmár regisztráció nélkül vagy facebook azonosítóval is beléphet és rendelhet. Az utánvétes, - régi ügyfeleinknek akár átutalásos - fizetés mellett most már lehetőség van Pay Pal-lel vagy bankkártyával való fizetésre is.

katt ide: webáruházunk

 

Új telephelyre költöztünk!

2014 novemberében nagy lépésre szántuk el magunkat, a folyamatosan növekvő megrendelések miatt termékeinknek nagyobb helyre volt szükségük, így tágasabb helyre költöztettük őket. Természetesen mi is követtük a raktárat, így költöztettük az irodánkat is. Ezzel a személyes átvétel lehetősége nem változott, és kiszolgálunk viszonteladókat, magánszemélyeket egyaránt. Aki még nem teljesen biztos abban, mit szeretne vásárolni, segítünk, és általában megtaláljuk mindenkinek a megfelelő csomagolóanyagot.

katt ide: térképpel 4030 Debrecen, Bihari utca 7.

 

Kiszállítunk, postázunk!

Országosan házhoz szállítunk, s akár postapontra is átadjuk a csomagokat. Debrecen területén belül ingyenesen szállítjuk ki termékeinket minimum nettó 10.000 Ft-os vásárlás esetén. Ha személyesen tér be hozzánk, egy boltkártyát is kap tőlünk, mely egyszeri ingyenes, értékhatártól független, Debrecen területén belüli kiszállításra jogosítja fel a kuponkód bemondásával. Rugalmasak vagyunk, hiszen ha módunkban áll, egy héten akár többször is kiszállítunk városunkban.

Üzletkötőink Békés és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében tevékenykednek, azokra a helyekre heti egyszer túrajáratban, min. nettó 50.000 Ft-os rendeléseiket ingyen kiszállítjuk vagy van, akinek már postázunk.

Cégünk a Magyar Posta Zrt.-vel áll szerződésben, a két cég együttműködésének köszönhetően Ön, egy adott munkanapon délig leadott rendelését már a következő munkanapon meg is kaphatja.

 

Raktárkészletünk rendelkezésre áll!

Honlapunkon lévő termékeket folyamatosan raktárkészleten tartjuk, fogyás szerint rendszeresen feltöltjük. A sok éves tapasztalatnak köszönhetően alakítottuk ki kínálatunkat, és figyelemmel kísérjük vásárlóink igényeit.

 

 

Reméljük, sikerült meggyőznünk Önt arról, hogy termékei biztonságos becsomagolásához cégünket válassza, és Önben is felmerüljön a mondat:

Ha csomagolóanyag, akkor Cadmas!

 

 

Szép napot kívánunk!

 

Cadmas Kft. dolgozói

mert csomagolásban otthon vagyunk

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.