Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Vákuumtasak

Főkategória >Vákuumtasak

Tekintse meg kamrás vákuumozóinkat a Eszközök-gépek kategóriában!

 

A vákuumtasak (vákumtasak, vácumtasak, vacumtasak) kifejezetten élelmiszerek vákuumozására és tartós tárolására szolgál, melyhez általában speciálus vákumozó gépeket használnak. Egyre több háztartásban is alkalmazzák ezt a tárolási módot, hisz ma már elérhető árú vákuumozó gépeket is lehet kapni. Magánvásárlóink egyre többen a vadászok táborából érkeznek, ahol a nagyvadak elejtése után komoly húsmennyiséget kell rövid idő alatt és eltárolható módon feldolgozni. A vákuum tasak kétféle kivitelben is elérhető, de fontos hogy a megfelelő géphez a megfelelő tipust válasszuk.

Nagyüzemi élelmiszer feldolgozó üzemekben mára a BRC tanúsítvány is követelmény. Amennyiben várható éves felhasználás és várható rendelési ütemezéssel kérik árajánlatunkat, úgy nagyon kedvező, tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemből biztosítjuk a folyamatos beszállítást. Nagyvállalati és kereskedelmi forgalmazókat is kiszolgálunk!

Kérje mennyiség megjelölésével árajánlatunkat! Kérje egyedi méretre vonatkozó ajánlatunkat!


Sorrend: