Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Blend tasak - Kizárólag üzemi használatra

A blend fólia tulajdonképpen egy kevert anyag, mely a HDPE és LDPE felhasználásával készül. Emiatt viszont mindkét anyag jó tulajdonságait egyesíti. Kevésbé "csörgős", viszont nem szakad, inkább lyukad és kevésbé opálos mint a HDPE. Így akkor hasznos, ha az LDPE-nél vékonyabb, viszont annál erősebb termékre van szükség.

FIGYELEM! A 2021. július 1.-étől életbe lépett Termékdíjról szól 2011. évi LXXXV. törvény és a végrehajtásáról szóló 343/2011. (XII. 29.) Korm. rendelet alapján a a következőket vegye figyelembe:

 

  • műanyag hordtasak: olyan, műanyagból készült, fogófüllel ellátott vagy fogófül nélküli hordtasak, amelyet az áruk vagy termékek értékesítési pontján biztosítanak a fogyasztók részére, melynek termékdíja: 1900 Ft/kg.
    Eladótéri felhasználásra (HDPE és LDPE) csak 15 mikron alatti vagy 50 mikron feletti hordtasak gyártható.
  • 15 és 50 mikron között csak növényi alapanyagú, biológiailag lebomló műanyag hordtasak gyártható, 500 Ft/kg termékdíjjal terhelve.

 

Nem eladótéri (üzemi, gyártói csomagolás) felhasználásra a tasakok termékdíja változatlan 57 Ft/kg. Ez esetben a termék megrendelésekor a Vásárlótól (cég) Nyilatkozatban kérjük a felhasználás igazolását!

A termékek Nyilatkozattól eltérő és törvénybe ütköző felhasználásának minden következménye a Vásárlót terheli!


2termék12
2termék12

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.