Szavazás

Szállítási költségek befolyásolják-e a vásárlását?
Igen, ha drága inkább máshol veszem.
Igen, meggondolom és számolok.
Máshol is drága az üzemanyag, útdíj így nem ez a döntő.

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték:

bruttó 10.000 Ft!

Vállalati partneri vásárlási érték:

nettó 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat!

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Szűrés

EAN kód
Delivery Time
Delivery Cost

Eszközök - gépek

Főkategória >Eszközök - gépek

Az eszközök, gépek megnevezés hallatán talán néhány embernek az ipari forradalom is eszébe jut. A történelem során nagyon sok változáson ment át az emberiség. Az egyik ilyen változás, amikor a 16. században az ipar növekedése megindult. Jelentős fejlesztések eredményeként különböző mezőgazdasági gépeket, új, gazdaságosságot segítő ipari eszközöket találtak fel. De akkor azokban az időkben az emberek féltették a munkájukat. Több összetevő hatására a gépesített üzemek ellen fordult a dolgozó osztály, géprombolások sora volt a 17-18 században. A mai ember viszont már nem is tudja elképzelni, hogy különböző cél szerszámok, munkáját segítő eszközöket ne használna. Ezért javasoljuk mi is a különböző kézi kis szerszámokat a munkavégzéshez. Egy kartont ragasztószalag letekerővel nagyon gyorsan praktikusan le lehet zárni. Egy raklapra összekészített rakományt pántszalaggal biztonságosan lehet rögzíteni, ha pántoló gépet igénybe vesszük. De ha nem PP pántszalagot hanem PES szalagot használunk, akkor a pántolást segítő pántszalagfeszítő gépre van szükségünk. De a pántolást műveletét egy tekercstartó is segítheti, hiszen ezen a kocsin minden elfér, pántszalag, pánthüvely, pánt csat, pántoló és feszítő gép is.

Ezzel kapcsolatban is már régen megdőlt a Charles Duell amerikai szabadalmi hivatal biztosának a mondása: „ Minden, amit fel lehetett találni , már feltalálták. „
Pántoló vásárlása

 

A pántoló lényeges funkciója, hogy a keze alá dolgozva megkönnyítse munkáját. Érdemes olyan kiegészítővel gazdagítania életét, mely több fronton is előnyös beruházássá válik. Egyrészt minden esetben tartsa szem előtt a gazdaságos befektetés lehetőségét. Olyan kelléket nézzen ki, mely tökéletesen megfelel az igényeinek. Azaz, mindenek előtt tisztáznia kell, hogy egészen konkrétan milyen jellemvonásokkal megáldott pántolót keres. A piacon alternatívák százai várják, tehát a választékra egy pillanatig sem lehet panasz. Ám, ha bizonytalan a paramétereket illetően, akkor nagyon nehéz dolga lesz, ráadásul könnyedén belefuthat egy olyan vételbe, ami később nem hozza be az árát. A befektetés ugyanis csak, és kizárólag akkor megtérülő, ha a használat során a termék, hála könnyű, egyszerű, praktikus, és eredményes kezelhetőségének visszahozza a rááldozott pénzösszeget. Nem elég tehát a kiindulási áron faragni, ez csak a kezdet. A valódi megtakarítás mindig a konkrét alkalmazás során teljesedik ki. Másrészt a hosszú távú tervezés elengedhetetlen. Éppen ezért összhangban az előbbi ponttal, a pántoló kiválasztásánál nem érdemes spórolnia, ha a az, a minőség rovására megy. Mivel a cél minden esetben a távlati használat, így nem gond, ha a bekerülési költség magasabb. Mindenképpen érdemes körbe néznie, hogy mik azok az alternatívák, melyek szóba jöhetnek, s amikről másoknak is pozitív véleményük van. Adva a felhasználók meglátásaira megmenekülhet megannyi negatív tapasztalattól, ami nem egy utolsó szempont. Harmadrészt az, az igazán tökéletes pántoló az ön számára, mely fizikai értelemben is könnyedén, egyszerűen kezelhető, amely elősegíti a gördülékeny munkavégzést, s amely nem csak minőséget, de megbízhatóságot is képvisel.