Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

Kutyagazdik figyelmébe

Main category >activity help >Kutyagazdik figyelmébe

Sokan szeretjük a háziállatokat, négylábú és önzetlen barátokat, azaz a kutyusokat. Egy felelős gazdi jól tudja, hogy mennyire fontos a rendszeres mozgás, a lakáson, kerten kívüli sétáltatás. Ilyenkor rengeteg élményt adhatunk vissza, hisz illatok, szagok, ismerkedés, együttlét öröme feltölti a kedvencünket is! A séta során, de munkába menet vagy a gyerekünkért szaladva, mi sem szeretünk belelépni a kutyagumiba. Biztos mindenkinek volt már ilyen élménye. Volt aki azonnal észrevette a kellemetlen "félrelépést", de volt hogy csak a kocsiban ülve vagy már a lakásba belépve kezdtük keresni a kellemetlenkedő szag forrását. Mára már a gazdik is felkészülnek a sétákra és kesztyűvel, tasakkal felvértezve a kutyagumit, kutyapiszkot felszedik a kedvenc után. Ehhez a cadmas honlapján is sok lehetőséget találunk, lehet tépős vagy tekercses tasak, mini bevásárló vagy szemeteszsák vagy épp fóliakesztyű is. Minddel felszedhető és kifordítva, azonnal elfedhető a piszok. Ezután már csak egy mozdulat a legközelebbi kukába helyezés.


Sort by: