Biztonságos vásárlás, korrekt üzleti kapcsolat!       B2B és B2C Partnerportál

Partnerportálunkon szabadon vásárolhat!

Zsák LDPE/reg 550x1100mm/100mikron "sittes", 25db/köteg

Beszerzés alatt, érdeklődjön!
134,51 Ft / db
105,91 Ft + ÁFA / db
Minimum rendelés:
50 darab (1 köteg)
Egyéb info: kb. 105 liter, 50 db/köteg
Hasonló termékek
További információk

Vastagság: 100 my

Vastag sittes zsák, akár homokhoz vagy sóderhez






A sittes zsák maga a megbízhatóság



A sittes zsák kifejezetten kedvelt kiegészítő az építőiparban, hiszen vastagsága, nagy szakító szilárdsága alkalmassá teszi homok, vagy épp sóder tárolására, szállítására. Természetesen nagy igénybevétel esetén a háztartásokban is határozottan jó szolgálatot tehet, de a kerti munkálatok során is hasznát veheti ennek, a strapabírásáról híres terméknek. A többi, vékonyabb felépítésű zsákkal ellentétben garantálható a stramm ellenállóság, így bátran terhelheti nehezebb anyagok belehelyezésével: kaviccsal, homokkal, vagy egyéb háztartási, kerti hulladékokkal. Ha rendszeresen keletkezik környezetében olyan szemét, melyet önmagában nem tud megsemmisíteni, vagy elszállítani, akkor a sittes zsák kihúzhatja a pácból. Alkalmazásával a legegyszerűbb módon helyezheti el a hulladékot, melyet aztán jármű segítségével elszállíthat a szeméttelepre, vagy tárolási célzattal elrakhat a pincébe. Nem egyszer fordul elő az sem, hogy a ház körüli munkálatokhoz berendelt alapanyagok nem fogynak el. A későbbiekben, azonban akár még fel is használhatja őket, így a tárolásukat mindenképp meg kell oldani. Az ilyen helyzetekre is kiváló alternatívát kínál a sittes zsák. Nem kell attól tartania, hogy kiszakad, megsérül, esetleg nem bírja a terhelést, hiszen épp ilyen erőteljes igénybevételre lett tervezve. Vastagsága azért is előnyös tulajdonság, mert képes biztonsággal megóvni a benne elhelyezett anyagokat a külső behatásoktól, nedvességtől, portól stb. Így például homok tárolása esetén nem kell attól tartania, hogy néhány hónap után csak sarat talál a zsákban, a szemcsés alapanyag helyett.


A raktáron tartott termékek minősége a nagykereskedelmi Parnereink elvárásai szerint kerül meghatározásra. Minden esetben a felhasználási igényhez igazodó termékparamétert válasszon vagy mennyiségi igényével együtt kérjen árajánlatot. Az árak összehasonlítását minden esetben a termékparaméterek, alapanyagok azonosága esetén tudja összemérni.

Egyes termékek, import termékek aktuális árát jelentősen befolyásolja a beszerzéskori ár, szállítási költség, árfolyam, beszerzett mennyiség is.

A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is, melyek nem részei vagy tartozékai a terméknek. 


Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük! Köszönjük, ha jelzi és ezzel segít a kijavításában!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

 

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.