Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

rubber band

Main category >rubber band

Kis és közepes méretű termékek ideiglenes és végleges összefogására

Átmérő: Standard: 20-30-40-50-60-70 mm (igény esetén: 15-100 mm)
Szélesség: 1,5-8 mm
Kaucsuk
tartalom:
60-90%
Típusai: háztartási (befőttes gumigyűrű), ipari és "postás"
Felhasználási
terület:
cipőgyártás, nyomdaipar, gyógyszeripar, háztartások, stb.

 

 

 

 

 

 

Méretre kattintva egyből a termékhez lép.

Normál gumigyűrű (átmérő/szélesség):

piros kék zöld para-barna
15 mm/1,5 mm
20 mm/1 mm 20 mm/1 mm 20 mm/1 mm 20 mm/1,5 mm
25 mm/1,5 mm
30 mm/1 mm 30 mm/1 mm 30 mm/1,5 mm
40 mm/1 mm 40 mm/1 mm 40 mm/1,5 mm
50 mm/1 mm 50 mm/1 mm 50 mm/1,5 mm
60 mm/1 mm 60 mm/1 mm 60 mm/1,5 mm
70 mm/1 mm 70 mm/1,5 mm
100 mm/1 mm

  Kaucsuk tartalom: színes beszerzési forrástól függően 60 vagy70%

                              para esetén 90%

 

Széles gumigyűrű (átmérő/szélesség):

piros para-barna
40 mm/2 mm
40 mm/4 mm
50 mm/3 mm 50 mm/3 mm
50 mm/8 mm
60 mm/5 mm 60 mm/6 mm
75 mm/5 mm
80 mm/3 mm
100 mm/10 mm
120 mm/5mm

              Kaucsuk tartalom: színes beszerzési forrástól függően 60 vagy70%
                                         para esetén 90%
Fontos-e a gumigyűrű a csomagolástechnikában?

 

A megfelelő csomagolás nélkülözhetetlen, s ezt jól tudják azok a termeléssel foglalkozó vállalkozások is, akiknek nap mint nap, több ezer, vagy épp tízezer terméket kell becsomagolniuk. A csomagolás a világ legegyszerűbb folyamatának tűnik, pedig ha mélyebben is megvizsgáljuk, meglehetősen komoly feladat, amely hatással van a termék védelmére és természetesen az árára is. Éppen ezért fontos a lehető legolcsóbban, de a legjobb csomagolástechnikai alapanyagokat beszerezni, s nincs ez másként a gumigyűrű kapcsán sem. A gumi feltalálása számtalan problémát megoldott, a szigetelési nehézségektől elkezdve, egészen a csomagolási feladatok ellátásáig. Éppen ezért kiemelt helyet foglal el a csomagolási megoldások között, s így érdemes vele mélyebben is foglalkozni. Feltevődik a kérdés, hogy a gumigyűrű mitől lesz jó, vagy épp rossz? A válasz szinte minden esetben összetett, ugyanis számtalan tényező befolyásolhatja a gumi minőségét, s a majdani felhasználási lehetőségeit. A gumigyűrű esetén értelemszerűen nagyon fontos az ár. A csomagolástechnikában ugyanis szinte minden esetben tömeges megoldásokra van szükség, így nagy mennyiségű gumigyűrűre is. Egyáltalán nem mindegy, hogy a gumigyűrű darabja, vagy épp kilója mennyibe kerül. Az ára ugyanis nagyban meghatározhatja a termék értékesítési árát is, főleg nagy mennyiségekben. Emellett természetesen fontos a minőség is. Mivel az esztétikán túl, a csomagolástechnika egyik fontos szerepe a csomagok védelme is, így erre is nagy hangsúlyt érdemes fektetni. A gumigyűrű esetén kiemelt szerepet kap az anyaghasználat. Általánosságban elmondható, hogy érdemesebb a minőséget választani, ugyanis ebben az esetben garantált lehet a megfelelő csomagolás, amely valóban hatékonyan védi majd az adott terméket. Cégünk évtizedek óta foglalkozik csomagolástechnikai eszközök forgalmazásával, így ha kérdései lennének a téma kapcsán, keressen fel minket bizalommal az elérhetőségeinken. Továbbá kérjük, tekintse meg termékeinket, s így gumigyűrű kínálatunkat is a webáruházunkban!