Filter

Szélesség 
50 - 75

Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

machine


Az eszközök, gépek megnevezés hallatán talán néhány embernek az ipari forradalom is eszébe jut. A történelem során nagyon sok változáson ment át az emberiség. Az egyik ilyen változás, amikor a 16. században az ipar növekedése megindult. Jelentős fejlesztések eredményeként különböző mezőgazdasági gépeket, új, gazdaságosságot segítő ipari eszközöket találtak fel. De akkor azokban az időkben az emberek féltették a munkájukat. Több összetevő hatására a gépesített üzemek ellen fordult a dolgozó osztály, géprombolások sora volt a 17-18 században. A mai ember viszont már nem is tudja elképzelni, hogy különböző cél szerszámok, munkáját segítő eszközöket ne használna. Ezért javasoljuk mi is a különböző kézi kis szerszámokat a munkavégzéshez. Egy kartont ragasztószalag letekerővel nagyon gyorsan praktikusan le lehet zárni. Egy raklapra összekészített rakományt pántszalaggal biztonságosan lehet rögzíteni, ha pántoló gépet igénybe vesszük. De ha nem PP pántszalagot hanem PES szalagot használunk, akkor a pántolást segítő pántszalagfeszítő gépre van szükségünk. De a pántolást műveletét egy tekercstartó is segítheti, hiszen ezen a kocsin minden elfér, pántszalag, pánthüvely, pánt csat, pántoló és feszítő gép is.

Ezzel kapcsolatban is már régen megdőlt a Charles Duell amerikai szabadalmi hivatal biztosának a mondása: „ Minden, amit fel lehetett találni , már feltalálták. „


12%
strapping tape tensioner machine
28 186.19 Ft/piece  24 803.67 Ft/piece
12%
strapping tape trolley
66 701.04 Ft/piece  58 420 Ft/piece
strapping tape holder
14 625.45 Ft/piece
bag closing machine
4 952.56 Ft/piece
Sort by:

Pántoló vásárlása

 

A pántoló lényeges funkciója, hogy a keze alá dolgozva megkönnyítse munkáját. Érdemes olyan kiegészítővel gazdagítania életét, mely több fronton is előnyös beruházássá válik. Egyrészt minden esetben tartsa szem előtt a gazdaságos befektetés lehetőségét. Olyan kelléket nézzen ki, mely tökéletesen megfelel az igényeinek. Azaz, mindenek előtt tisztáznia kell, hogy egészen konkrétan milyen jellemvonásokkal megáldott pántolót keres. A piacon alternatívák százai várják, tehát a választékra egy pillanatig sem lehet panasz. Ám, ha bizonytalan a paramétereket illetően, akkor nagyon nehéz dolga lesz, ráadásul könnyedén belefuthat egy olyan vételbe, ami később nem hozza be az árát. A befektetés ugyanis csak, és kizárólag akkor megtérülő, ha a használat során a termék, hála könnyű, egyszerű, praktikus, és eredményes kezelhetőségének visszahozza a rááldozott pénzösszeget. Nem elég tehát a kiindulási áron faragni, ez csak a kezdet. A valódi megtakarítás mindig a konkrét alkalmazás során teljesedik ki. Másrészt a hosszú távú tervezés elengedhetetlen. Éppen ezért összhangban az előbbi ponttal, a pántoló kiválasztásánál nem érdemes spórolnia, ha a az, a minőség rovására megy. Mivel a cél minden esetben a távlati használat, így nem gond, ha a bekerülési költség magasabb. Mindenképpen érdemes körbe néznie, hogy mik azok az alternatívák, melyek szóba jöhetnek, s amikről másoknak is pozitív véleményük van. Adva a felhasználók meglátásaira megmenekülhet megannyi negatív tapasztalattól, ami nem egy utolsó szempont. Harmadrészt az, az igazán tökéletes pántoló az ön számára, mely fizikai értelemben is könnyedén, egyszerűen kezelhető, amely elősegíti a gördülékeny munkavégzést, s amely nem csak minőséget, de megbízhatóságot is képvisel.