Call me! Write! Now!

Feel free to ask us may be!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Payment solution

Partners

Certificate

SSL Certificate

Testimonials

The cooperation between our companies mainly next to the reliable, consistent quality play a dominant role in the price. This can tell us the Cadmas Ltd. Provide better than others.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Which developed in the Northern Plains region trade relations provide an excellent brand representation duties of the Tesa Tape Ltd.. Flexible attitude, expertise enhances the user Tapes get the right product for them.

Tesa Tape Kft.
Zoltan Kiss

 

And the closeness of stable quality they provide, as well as our cooperation has developed over the result of a personal relationship with our companies together, we know that we can count on the Cadmas Kft.-re. It is a good bear fruit in daily life.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

The permanent, high quality, fast delivery is very important for our customers, we always provide multi-year retrospective knew us, so we buy Ltd. since the Cadmas.

Press M Supply Kft.
St. Peter Laszlo

cordon tapes

Main category >cordon tapes

Sort by:

Kordonszalag - óvja Ön is a kijelölt területet!

A kordonszalag sokaknak a helyszínelős sorozatokból lehet ismerős, valamint az építkezésekről, de ezeken kívül bizony a mindennapokban is hasznos társ lehet, ha az ember szerszámai között egy kordonszalag is rejlik. Máris mutatjuk, mire való a kordonszalag!

Bizony nem csupán egy építkezés vagy bűntény helyszínét lehet elkeríteni a kíváncsi szemek és vagy illetéktelen behatolók ellen, de bizony egy kordonszalag arra is kitűnő, hogy felhívjuk az embertársak figyelmét egy adott pontra - kátyú, vagy épp torlasz az úton, kidőlt fa, lehullott törmelékek, esetleg egy olyan tevékenység helyszínének megjelölése a többi ember számára, ami belelóg a közterületbe - és vagy ráér az útra. A jelölésnek bizony nem csupán megelőzésként van hasznos célja, hanem arra is szolgál, hogy a tevékenység végzője elkerülje az esetleges büntetéseket a hatóságoktól, hiszen minden olyan tevékenység, mely a köz népét akadályozhatja a közterület rendeltetésszerű használatában, jelölés és bejelentés köteles. Ez utóbbi kijelentés a bírságokkal kapcsolatban természetesen csak és kizárólag arra vonatkozik, ha valaki saját maga használja fel a területet, abban az esetben, ha például a heves széllökések miatt a szomszéd tetője megrongálódik, és a cserepek a földön kötnek ki, nem bírságol a rendőrség.

Egy szó, mint száz, a kordonszalag bizony egy roppant határos csodafegyver, mellyel bárhol felhívható bárki figyelme a változásra, arra hogy ne megszokásból hajtsa végre a tevékenységet, hanem a környezetére odafigyelve.