Rufen Sie mich an! Now!

Fühlen Sie sich frei, uns zu fragen kann!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

Zahlungsmöglichkeit

Partner

Zertifikat

SSL Certificate

Kundenreferenzen

Die Zusammenarbeit zwischen unseren Unternehmen vor allem neben der zuverlässige, konsistente Qualität spielen eine dominierende Rolle im Preis. Dies kann uns sagen, die Cadmas Ltd. Geben Sie besser als andere.

RCD Kft.
Joseph Milinte

 

Die in der Northern Plains Region Handelsbeziehungen bieten eine hervorragende Markenvertretung Aufgaben des Tesa-Klebeband Ltd entwickelt .. Flexible Haltung, verbessert die Benutzerkompetenz Tapes bekommen das richtige Produkt für Sie.

Tesa-Klebeband Kft.
Zoltan Kuss

 

Und die Nähe stabile Qualität, die sie bieten, und unsere Zusammenarbeit hat sich über das Ergebnis einer persönlichen Beziehung zu unserem Unternehmen zusammen entwickelt, wissen wir, dass wir auf dem Cadmas Kft.-re. zählen Es ist eine gute Früchte tragen im täglichen Leben.

Sztancs Kft.
Tibor Török

 

Die permanente, hohe Qualität, schnelle Lieferung ist für unsere Kunden sehr wichtig, wir immer mehrjährige Retrospektive kannte uns, so dass wir kaufen Ltd. seit dem Cadmas.

Drücken Sie M Versorgungs Kft.
St. Peter Laszlo

ArtikelbeschreibungHajháló, kék, Ulith

Hajháló, kék, Ulith

Minimum rendelés: 100 db (1 csomag) Egyéb info: 100 db/tas., átm.:52cm

9,78 Ft/db
db In den Warenkorb In den Warenkorb
 • 100 db/csomag, 10 csomag/karton Egyszer használatos hajháló (nem szövött), nyomokban natúr gumi latexet tartalmazhat. kb: 52 cm átmérőjű Polipropilén, élelmiszeripari célra is!

   

  Az ideális hajháló jellemzői

  A hajháló kiválasztása prioritást élvez, ha olyan munkakörben érintett, mely munkavédelmi szempontból, higiéniai okokból előírja a kiegészítő rendszeres viseletét. Nem mindegy, hogy milyen minőségű termék mellett teszi le a voksát, pláne, ha hosszantartó alkalmazásról van szó. Az alapanyag, ugyanis nagymértékben meghatározza egyrészt a kellék ellenállóságát, strammságát, ami az élettartam oldaláról nézve is prioritást élvez, másrészt viseletének milyensége egyenesen arányos a komfortérzettel. Ha utóbbinál valami nem stimmel, akkor a kényelmetlenség, kellemetlenség veszi át közérzetében a főszerepet, ami határozottan negatív irányba mozdítja el teljesítőképességét, koncentráltságát, és tűrőképességét. Ahhoz, hogy munkahelyén maximálisan oda tudja tenni magát, nem szabad, hogy a hajháló akadályozó tényezőként legyen jelen mindennapjaiban. A cél, hogy a munkavédelmi előírásoknak megfelelően tudja alkalmazni úgy, hogy ez ne zavarja meg tevékenységét. Az áruházunk kínálatában kapható hajhálók mindegyike megfelel a fenti követelményeknek. Nem csak, hogy kiváló fizikai paraméterekkel vannak megáldva, de maximális kényelmet biztosítanak hordásukkal. Nem kell felesleges kompromisszumokat kötnie azért, hogy a szabályozásokkal összhangban tudjon dolgozni. Ráadásul a minőség sem lehet kérdés, hogyha a termékpaletta tagjai közül választ. A nagyfokú megbízhatóság a hosszú élettartam záloga. Nyilván, egy egyszer használatos kellék esetén a hosszú élettartam nem a hagyományos értelemben vett időt jelöli, hanem az aktuális feladat elvégzése során felmerülő órák számát. Nem mindegy ugyanis, hogy egy műszakban mennyire kell feszengenie a hajában található védőhálótól, és hogy az a kiegészítő milyen mértékben látja el funkcióját.  A kép illusztráció, mely tartalmazhat több azonos vagy eltérő terméket is.
  Az értékesítési egységek külön kerülnek feltüntetésre! Ha nem egyértelmű, inkább érdeklődjön! Hibás termékkép vagy elírt termékinformáció, ár vagy egység megjelenítés esetén a megrendelést nem teljesítjük.

 • Artikel-Nr.
  91825041
  Gewicht
  2 g/db
  Mindestbestellmenge
  100 db
  Auswählbare Mengen
  100 db, 200 db, 300 db, 400 db, ...