Partnerportálunkon a minimum rendelés összege bruttó 10.000 Ft.

Csomagolóanyagok saját raktáron, immár 25 éve

Partnerportálunk mögött saját készlet áll, hisz nagykereskedelmi és végfelhasználó partnereink kiszolgálása, szerződéseink napi teljesítése csak saját raktárra alapozva lehet zökkenőmentes.

A csomagolás egységképzésének minden szintjén kínálunk anyagokat, a legkisebb tasaktól, a dobozokon át egészen a raklapok akár belátásmentes lezárásáig, pántolásáig. Mindehhez ragasztószalag felhordókon, kézi és gépi pántolókon át a sztrecsfóliázó robotig sokmindent ajánlunk. Mára a csomagolóanyagok standard vagy egyedi nyomtatását is támogatjuk a kézi vagy gyártósorra is felszerelhető ipari nyomtatóinkkal.

Régóta fennáló stabil Partneri körünk kölcsönös pénzügyi és ellátási biztonságot nyújt az együttműködésben. Ennek Ön is részese lehet!

Csomagolóanyagot keres? Kis vagy nagy tételben? Már csak egy utolsó simításra van szüksége ahhoz, hogy termékei könnyen szállíthatóak, jól tárolhatóak, szennyeződéstől, sérüléstől védettek legyenek?

Cégünk, a Cadmas Kft. 25 év tapasztalatával és a csomagolóanyag felhasználásának optimalizálásával segít Önnek csökkenteni költségeit. Széleskörű beszállítói partnereink ajánlatából mindig az Önnek legkedvezőbbet ajánljuk. Kérésére termékeinket ütemezve szállítjuk, így garantálva, hogy sohase kelljen a csomagolóanyagra várnia.

Unsere Sonderangebote
EGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉK
Kézi tintasugaras nyomtató ipari kiépítéshez
Nyomtatás ipari tintával gyorsan pontosan, akár 10mm távolságból is! Kérje ajánlatunkat és automatizálja a dátum, sorszám vagy kód nyomtatását.
EGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉKEGYEDI TERMÉK
Csomagolóanyagok raktárról
TERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓ
Sztrecsfóliázó robot
A Cadmas Kft. által forgalmazott sztrecsfóliázó robot kiváltja a fáradságos és változó minőségű fóliázást. Vége a pazarlásnak, egységes rakatok azonos nyújtás és gazdaságos fólia kihasználás.
TERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓTERMÉKBEMUTATÓ
Csomagolóanyagok raktárról
Rólunk mondták
Személyes átvétel telephelyünkön

Előzetes egyeztetés alapján hétköznap 08:00 és 14:00 között. Árukiadás csak egyeztetett időpontban.

4030 Debrecen, Vágóhíd u. 3. (Tisza trade udvar - közúton mindkét irányból táblával jelezve)

GPS Lat 47.521544 / Long 21.645185

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

Megközelítés:

Vágóhíd utca felől: a Vágóhíd utcai felüljáró után a Spájz diszkont mellett kell bekanyarodni és a telephelyre bevezető szaggatott felfestést követve a telephely Sebes utca felőli végén vagyunk megtalálhatók.

Galamb utca felől a kapu zárva van.

Csomagolóanyagok raktárról
Csomagolóanyagok raktárról
Csomagolóanyagok raktárról
A csomagolóanyagok fontossága

Ha az ön tevékenységének részét képezi a gyártás, termelés vagy szállítmányozás, esetleg weboldalt vagy irodát működtet, nagyon jól tudja, hogy milyen fontos helyet kap a folyamatok során a csomagolás. Természetesen nem mindegy, hogy milyen célra és milyen hosszú időre kell tervezni a műveletet, ezért áll rendelkezésre többféle megoldás mind technikailag és mind az anyagok tekintetében. A megfelelő csomagolóanyag megvédi a terméket vagy a szállítandó árut a különböző nem kívánt környezeti hatásoktól, mint például a napsugárzás, por, magas páratartalom, különböző fizikai és kémiai szennyezőanyagok, különböző rovarok vagy rágcsálók. Ugyanakkor védelmet nyújt a mechanikai hatások, sérülések ellen is, melyek az utazás során fordulhatnak elő, így nem kell aggódni a széthullott, szétesett, ütődött vagy nyomódott áru miatt. A szállítás során tehát alapvető követelmény a strapabíróság, ellenállóság, mely biztonsággal fogja megvédeni termékeinket, ugyanakkor további fontos kritériumok a könnyed kezelhetőség és a gazdaságosság is. Mindenképpen érdemes kikérnie szakemberek tanácsát, hogy megtudja, az ön termékének melyik alapanyag felel meg a legjobban, a papír vagy a műanyag alapú csomagolástechnológia. Nálunk mindkettő esetében széles választék áll rendelkezésére, legyen az műanyag fólia, csomagzáró ragasztóanyagok vagy tasakok, gumigyűrűk vagy egyéb kiegészítők, illetve papírdobozok, tekercsek és különböző öntapadó szalagok. Abban is segítünk, hogy a különböző anyagok optimálisan legyenek felhasználva, ezzel is megkímélve az ön pénztárcáját.

A rendszeres csomagoláshoz érdemes a rendelkezésre álló, a munkát könnyítő vagy jobbá tevő eszközökre is szemet vetni. Lehet, hogy egy pár ezer forintos sztreccsfólia nyél vagy tartó már nagy segítség a dolgozóknak, de az is lehet hogy egy komolyabb pántoló gép fogja megoldani a csomagolás minőségi kivitelezését. Ha érdeklődik, kérdezzen ár nyugodtan, hogy az önt érintő területen milyen segítő eszközök állnak rendelkezésre és melyik segíti a hatékonyabb, gyorsabb vagy jobb minőségű eredményt. Önnek is ajánlunk jó megoldást!

Herzlich Willkommen!

Aktuelle Umsatz von tesa-Produkte unter dem Menü lesen!

 

Händler, Wiederverkäufer, Großverbraucher Einzelpreis!

 

Verpackungsmaterialien besitzen Lager!

 

Packaging're suchen sie? Kleine oder große Mengen? Es dauert länger, nur einen letzten Schliff, einfach, um seine Produkte zu transportieren, lange Lagerung, Schmutz, schützt sie vor Beschädigungen?

Wir haben alles, was man das, weil unser Unternehmen, Cadmas LTD. Ist die kleinste Verpackungseinheit verpackt und versandt Paletten von Kunststoffverpackungen, Kunststofffolien, Beutel, Klebematerialien bereitzustellen. Wir haben langjährige Erfahrung der Optimierung der Verwendung von Verpackungen und kann Ihnen helfen, Kosten zu senken und bieten unseren Partnern eine breite Palette von Herstellern bieten immer noch die günstigste für Sie. Auf Antrag der unsere Produkte werden von Plan zugeführt, wodurch sichergestellt wird, dass das Verpackungsmaterial nicht warten zu müssen.

Fordern Sie ein individuelles Angebot, Berechenbarkeit und genießen Sie die Ruhe des Geistes!

Kérdése van?
Hívjon vagy írjon most!

+36 30 624 8833

info@cadmas.hu

Minimum vásárlási érték: bruttó 10.000 Ft
Minimum vásárlási érték vállalati partnerek számára: 20.000 Ft

Egyes termékek a tömegük vagy méretük miatt kizárhatnak szállítási módokat.

Egyes bejelentkezett vállalati partnereink nettó árakat látnak, de áraink típusát minden esetben kijelezzük.