Új jelszó kérése

Hívjon! Írjon! Most!

A bruttó ÁFÁ-s, termékdíjat tartalmazó árakat látja!

Bejelentkezett, egyes vállalati Partnereink nettó árakat látnak!

Áraink tipusát kijelezzük.

Tőlünk nyugodtan kérdezhet!

+36 30 624 88 33

info@cadmas.hu

 

Fizetési megoldás

Tanúsítvány

SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Rólunk mondták

 

A Cadmas Kft., az elmúlt években elért kereskedelmi fejlődésüknek köszönhetően, mára kiemelt, „általános” ipari nagykereskedő partnerünkké vált, a Kelet-Magyarországi régióban. Termékeink értékesítését mind a „hagyományos” piacokon, mind az internetes kereskedelemben, maximális odaadással végzik, ezzel növelve vevőik elégedettségét / elkötelezettségét saját magukkal és termékeinkkel szemben.

Ezen felül, kereskedelmi képviselőik és belső munkatársaik folyamatos oktatásával igyekeznek naprakészen tartani ismereteiket az öntapadó szalagokkal kapcsolatban, amivel megrendelőik számára biztosítják a megfelelő szakmai felkészültséget. Vásárlóik biztosak lehetnek abban, hogy munkatársaik, az igényeiknek leginkább megfelelő megoldásokat / termékeket kínálják, melyeket biztonsággal alkalmazhatnak termelésükben, raktáraikban vagy az irodai munkájuk során.Tesa Tape Kft.,
Kulcsár Mátyás

 

 

Ugrás: További vélemények

 

 

Kellemes vásárlást, szép napot kívánunk!

A közelgő Nőnap alkalmából március 1 és 8 között minden hölgy megrendelőnk számára

egy tesa ajándékot is beleteszünk a csomagba. (Ezt onnan tudjuk, ha a megjegyzésbe a hölgy beírja a keresztnevét.)

Szeretettel küldjük és kívánunk Boldog Nőnapot!

Cadmas Csapata

 

 

Új telephelyünkön várjuk megrendelését!     Térkép itt!

Oldalunkon a regisztráció, a vásárlás és a böngészés is biztonságos (SSL) kapcsolatban történik!

https://cadmas.hu

 


 

Kereskedők, viszonteladók, nagyfelhasználók számára egyedi ár?!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Adott termék adatlapján a kérdőjelre kattintva kérjen egyszerűen  ajánlatot! Adja meg milyen mennyiségre, milyen gyakorisággal van szüksége, mert nagyobb mennyiségnél jobb árat is adhatunk Önnek!

 

 Csomagolóanyagok saját raktárról!

 

Csomagolóanyagot keres? Kis vagy nagy tételben? Már csak egy utolsó simításra van szüksége ahhoz, hogy termékei könnyen szállíthatóak, jól tárolhatóak, szennyeződéstől, sérüléstől védettek legyenek?

Nálunk mindent megtalál ehhez, hiszen cégünk, a Cadmas Kft. a legkisebb csomagolási egységtől a raklap becsomagolásáig biztosít műanyag csomagolóanyagot, fóliákat, tasakokat, ragasztóanyagokat. Sok éves tapasztalatunkkal és a csomagolóanyag felhasználásának optimalizálásával segítünk Önnek csökkenteni költségeit, és széles körű gyártói partnereink ajánlatából mindig az Önnek legkedvezőbbet ajánljuk. Kérésére termékeinket ütemezve szállítjuk, így garantálva, hogy sohase kelljen a csomagolóanyagra várnia.

Kérjen tőlünk személyre szabott ajánlatot, és élvezze a kiszámíthatóság nyugalmát!

 

Önnek mire van szüksége? Gyors termékválasztás paraméterek alapján: itt

 


Kiemelt szempontok a csomagolástechnika terén!

 

Bizonyára már Önben is felmerült a kérdés, hogy mely szempontoknak érdemes leginkább megfelelni a csomagolástechnika terén. Inkább a kisebb költségekre, a csomagolás minőségére, vagy a vásárlói elégedettségre érdemes fektetni a hangsúlyt? Ahhoz, hogy erre a kérdésre optimális választ adhassunk nélkülözhetetlen tudni, hogy mi is a csomagolástechnika pontos szerepe. A csomagolás értelemszerűen a gyártósorok végén kerül a termékekre, s a feladata egésze a végfelhasználásig tart. Ebben a periódusban kell védelmet nyújtania a termék számára, s természetesen a vásárlói igényeket is ki kell elégítse, főleg manapság, amikor a termékek csomagolása egyre nagyobb szerepet kap az értékesítésben. Emellett fontos szempont, hogy a csomagolás ára arányos legyen az adott termék árával is, ugyanis csak ebben az esetben teljesülhetnek az optimális gazdasági célok. A csomagolástechnika tehát számtalan szempontnak kell megfeleljen, s ezekre egyenként is nagy hangsúlyt érdemes fektetni. A csomagolás elsődleges szerepe természetesen a termék védelme. A szállítás és tárolás közben is számtalan negatív hatás érheti a termékeket, így a megfelelő védelem elengedhetetlen. Ugyanakkor a termék védelme mellett fontos szempont a termék környezetének védelme is, természetesen abban az esetben, ha a termék veszélyt jelenthet a környezetére a szállításkor, vagy tároláskor. Emellett a csomagoldás kialakítása is kifejezetten nagy szerepet kap. Ilyenkor minden esetben az optimális kialakításra kell törekedni, hogy a szállítás lehetőleg költséghatékonyan történhessen meg. Végül pedig, de nem utolsó sorban fontos szempont a csomagolástechnika marketingcélú felhasználása. Az értékesítésben a marketing kifejezetten nagy szerepet kap, így ez az utolsó fázis sok esetben komoly befolyással van az értékesítés sikerességére. Tehát a megfelelő védelem és szállítás mellett érdemes kiemelt szerepet adni a csomagolások marketingfelületeinek felhasználására is. Összességen tehát rangsorolni nem érdemes az adott csomagolástechnikai szempontokat, ugyanis egységesen fontosak a termék minőségének és értékének megőrzésében!

 

Weboldalunk további használatával jóváhagyja a cookie-k használatát az adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.